Hero image skin

Scent Stories: Maxine

Elke dag ben ik omringd door alle parfums. Het is een geschenk en een vloek, maar ik kan met zekerheid zeggen dat mijn bruine krullen nog nooit zo lekker hebben geroken.

Meet Maxine

Hi iedereen, ik ben Maxine! Ik ben de Jr Warehouse & Operations manager bij Parfumado. Vier maanden geleden ben ik hier fulltime begonnen met werken; daarvoor was ik een jaar lang stagiaire. Ik ben onder andere deels verantwoordelijk voor het zorgen dat al jullie pakketjes op tijd aankomen.

Wat zijn je drie favoriete parfums?

Sinds ik bij Parfumado werk, wordt het steeds moeilijker om favorieten te kiezen. Wel heb ik een aantal parfums waar ik steeds naar terugkeer. De lekkerste daarvan zijn: Japan van Costume National, 201 van Bon Parfumeur, en Sculptor van Genyum.

Wat betekent parfum voor jou?

Parfum staat voor gezelligheid en warmte. Een lekker parfum zou me hetzelfde gevoel moeten geven als het moment dat ik het mezelf lekker comfortabel maak thuis, na een wandeling in de kou of regen. Het zou me energie moeten geven. Parfum is ook biologisch best bijzonder. Geuren hebben de unieke gave om herinneringen terug te brengen; het is de beste versie van tijdreizen die we hebben. En laten we niet vergeten hoe parfums ons onderscheiden van elkaar, net zoals kleding of karakters. Parfum is dus ook een manier voor mensen om zich uit te drukken, wat maar goed is ook (meestal dan).

Als je de ideale geur zou kunnen creëren, hoe zou die dan zijn?

Als ik mijn eigen parfum zou creëren, zou ik kiezen voor iets warms. Ik heb echt een dosis knusheid nodig in mijn parfums. Daarom zou ik waarschijnlijk kiezen voor een aromatische geur, verlicht met frisse geurnoten!

Maxine's favorieten

Hero image skin

JapanCostume National