Hero image skin

Scent Stories: Luke

Hey iedereen, ik ben Luke R - ja, er is nog een andere Luke, Luke A, en ja het is verwarrend voor iedereen! - en ik maak deel uit van het Groeiteam hier bij Parfumado. Ik ben eind 2021 bij Parfumado begonnen, en heb sindsdien niet meer omgekeken!

Meet Luke

Ik ben eigenlijk dé guy voor alle marketing en klantenwerving. Sinds ik deel uitmaak van het team, ben ik erachter gekomen dat de wereld van parfum veel groter is dan je denkt. Ook heb ik nu onwijs veel nieuwe parfums verzameld voor elke gelegenheid!

Wat zijn je drie favoriete parfums?

Mijn favoriete geur op dit moment (het verandert namelijk per seizoen) is L'Eau D'Issey Pour Homme van Issey Miyake. Het is fris en houtachtig, voor mij de perfecte geur voor iedere dag. Hij is niet te overheersend, maar je valt er wel mee op en je krijgt er gegarandeerd complimenten over!

Mijn nieuwste ontdekking is 1991 - L'Essence de L'Explorance van het merk YVRA. Het heeft een opwindend en aromatisch karakter, met frisse en citrusachtige noten. Met dit parfum val je zeker op tussen alle anderen - op een goede manier, niet op een "wow hij draagt een sterk parfum" manier - vanwege zijn uniciteit. Het is perfect voor een eerste date, of voor een brunch met vrienden die je al een tijdje niet hebt gezien.

Wat betekent parfum voor jou?

Parfum maakt mijn outfit compleet en helpt me om me klaar te voelen voor de dag! Ik heb er altijd van gehouden om verschillende parfums uit te proberen en verschillende geuren te hebben voor verschillende gelegenheden (sommige sportief, sommige meer formeel, sommige voor alledaags gebruik), en sinds ik bij Parfumado werk, is dat nog meer op de voorgrond getreden. Ik waardeer de subtiliteiten van parfums, ik herken geurnoten gemakkelijker, en ik krijg plezier in het uitproberen van nieuwe geuren.

Als je jouw ideale geur zou kunnen creëren, hoe zou deze dan zijn?

Ik zou graag iets hebben dat subtiel is, maar wel uniek genoeg om mee op te vallen. Niet te overheersend - welk parfum je ook kiest, het mag nooit overheersen - maar iets met een elegante verfijning. Het zou waarschijnlijk een mix zijn van iets fris, aquatisch en licht exotisch. Perfect voor elke gelegenheid!

Luke's Favorieten

Hero image skin

L'Eau d'Issey Pour HommeIssey Miyake