Hero image skin

Scent Stories: Sharon

Werken bij Parfumado is ontzettend leuk; je leert constant nieuwe dingen en ziet het bedrijf in real-time groeien. Ons team zit vol gemotiveerde jonge mensen, en samen ontdekken we nieuwe geuren voor jullie allemaal. Mijn favoriete parfumnoten zijn hout, specerijen en gourmand.

Maak kennis met Sharon

Hallo allemaal, ik ben Sharon, en ik werks sinds begin dit jaar als stagiaire bij Parfumado. Als het gaat om het opbouwen van partnerships met de grootste influencers in Nederland, België en de UK, ben ik de go-to girl. Daarnaast creëer ik ook content voor Parfumado voor onze betaalde advertentiecampagnes. Ik ben enthousiast om mijn favoriete parfums met jullie te delen!

Wat zijn je drie favoriete parfums?

Een van mijn favoriete parfums is Olympea van Paco Rabanne. De perfecte geur als je van zoete parfums houdt! Een ander parfum waar ik dol op ben is Edhen van Atelier Vesper. De balans tussen geurnoten zoals amber en hout is perfect, en je blijft hem ook nog eens de hele dag ruiken. Last but not least: Sensual Instinct van Montale. Dit unisex parfum is naar mijn mening behoorlijk zwaar. Het is net zoals Black Opium een amber/vanille geur, en ruikt dus erg zoet met een houtachtige ondertoon. Het is bizar hoe lang dit parfum blijft zitten. Wanneer ik het op de binnenkant van mijn jas spray, ruik ik het na een week nog steeds!

Wat betekent parfum voor jou?

Parfum is heel belangrijk voor me. Ik zie het als een onderdeel van mijn outfit. Een rijke en dure geur zegt veel over je. Sinds ik bij Parfumado werk, heb ik meer tijd geïnvesteerd in het vinden van parfums die bij elke gelegenheid passen. Door je parfum af te stemmen op de stemming, creëer je een speciale ervaring.

Wat is je ideale geur/parfum?

Ik houd van een uniek parfum dat lang blijft hangen en ervoor zorgt dat mensen zich omdraaien en aan je ruiken als je langs ze loopt. Ik zou graag een parfum hebben waardoor je het type persoon wordt waarvan iedereen zegt: 'Zij ruikt altijd lekker!’ Het zou een warm, zoet, houtachtig en naar amber ruikend parfum zijn met een vleugje bloemen.

Hero image skin

Sensual InstinctMontale