Hero image skin

Scent Stories: Sanne


Meet Sanne

Leuk je te ontmoeten! Mijn naam is Sanne en ik ben de Customer Happiness Manager van Parfumado. Het is mijn taak om elke klant blij te maken en te begeleiden bij het vinden van de juiste parfums (zelfs mijn collega's op kantoor). Ik ben een enorme fan van het gevoel wanneer ik een nieuw favoriet parfum ontdek! Een jaar geleden begon ik mijn reis bij Parfumado en ik heb er sindsdien al veel mogen ontdekken. En omdat we elke maand nieuwe parfums toevoegen aan onze collectie, zal het vinden van nieuwe favorieten nooit stoppen!


Omschrijf jouw ideale parfum

Ik vind het belangrijk dat parfum mijn persoonlijkheid weerspiegelt, dus de geur moet zeker bij mij als persoon passen. Omdat ik een echt meisje-meisje ben, zou ik kiezen voor bloemige, frisse en fruitige tonen. Misschien zou ik hier en daar wat poederachtige en houtachtige noten toevoegen om de levensduur van het parfum te verlengen. Voor mij klinkt dat als een winnaar!


Wat betekent parfum voor jou?

Parfums maken je hele look compleet. Je voelt je powerful als je het draagt en dat straalt zelfvertrouwen uit. Dit is zeker het geval wanneer het parfum perfect bij je past. Parfums zijn voor mij ook een ‘mood-setter’. Het ruiken van een parfum brengt me terug naar een moment, herinnering of ervaring uit het verleden. Het is zo magisch dat parfums zoveel verschillende gevoelens kunnen oproepen!


Wat zijn jouw drie favoriete parfums?

Mijn absolute nummer één is momenteel Hermes - Un Jardin Sur La Lagune. Het is een unisex parfum dat heel fris ruikt, maar ook heel bijzonder met houtachtige, citrus en zoute tonen. Dit is mijn favoriete parfum voor als ik op stap ga.

Het tweede parfum dat mijn hart heeft gestolen is Costume National - Japan. Dit parfum is een zachte, bloemige geur. Het ruikt naar het einde van een mooie zomerdag: warm, maar fris. Absoluut een opvallend parfum gedurende de dag.

Vorige maand hebben we L'Eau d'Issey Pure van Issey Miyake toegevoegd met de geurnoten van amber, lelie, jasmijn en kasjmierhout. Ik wist vanaf de eerste keer dat ik het rook dat dit mijn nieuwe favoriet voor de lente gaat worden!


Sanne's favorieten

Hero image skin

Un Jardin sur la LaguneHermès