Hero image skin

Scent Stories: Samantha

Hallo daar, leuk je te ontmoeten! Ik ben onlangs bij de Parfumado Group begonnen als Campaign Lead voor Rocket Campaigns. Voordat ik bij Parfumado kwam, werkte ik meer dan zeven jaar bij verschillende internationale beauty bedrijven. Je kunt dus wel zeggen dat ik een echte beauty fan ban!

Meet Samantha

Mijn naam is Samantha, maar iedereen noemt me Sam. Ik denk dat parfum een deel van mijn persoonlijkheid is. Voor mij staat parfum verbonden met bepaalde herinneringen en plaatsen. Ik vind het heerlijk om met verschillende geuren te experimenteren; om herinneringen op te halen of om op wereldreis te gaan zonder dat ik mijn huis uit hoef. Hoe fijn is het om te kunnen rondreizen met slechts een parfum spray? Mijn favoriete geurnoten zijn pioenrozen, muskus en hout.

Wat zijn je drie favoriete parfums?

Mijn favoriete parfum aller tijden is W/F 2020 van A.N. Other. Het is een zacht en modern parfum dat me een vrouwelijk, verfijnd en ontspannen gevoel geeft. Soms houd ik van een parfum met iets meer pit. Op die momenten is Molecule 01 + Patchouli van Escentric Molecules mijn favoriet! Voor de romantische zomerdagen, waarop ik me wat vrouwelijker en frisser wil voelen, is mijn all-time favoriet Japan van Costume National.

Wat betekent parfum voor jou?

Ik denk dat parfum deel uitmaakt van mijn persoonlijkheid. Het helpt me om mijn stemming uit te drukken of me terug te brengen naar bepaalde herinneringen. Daarom heb ik altijd verschillende parfums in huis, zodat ik kan afwisselen tussen parfums die passen bij een specifieke gelegenheid of mijn stemming van de dag. Parfum is de finishing touch van mijn beauty routine. Ik kan mijn huis niet verlaten zonder parfum te dragen. Door bij Parfumado te werken, ontdek ik ook heel wat niche parfums, waarvan ik voorheen niet eens op de hoogte was dat ze bestonden. De reisformaten van Parfumado zijn voor mij ook perfect, zo kan ik allerlei nieuwe parfums uitproberen.

Wat is jouw ideale geur/parfum?

Mijn ideale parfum zou zacht, verfijnd en romantisch zijn. Mijn favoriete geurnoten zijn pioenrozen en muskus gecombineerd met een sterke houtachtige basis. Dit past goed bij mijn persoonlijkheid; in eerste instantie ben ik zacht, open en benaderbaar. Tegelijkertijd ben ik ook een sterke en onafhankelijke vrouw. Dat is precies wat ik zo leuk vind aan parfums. Ze zijn super persoonlijk, en je kunt er je persoonlijkheid mee uitdrukken.

Hero image skin

WF/2020A.N Other