Hero image skin

Scent Stories: Lotte

Een van de grootste voordelen van werken bij Parfumado is de parfumexpertise die je opdoet. Als iemand iets weet van parfums, dan zijn wij het wel! Daarom delen wij in deze exclusieve interviewserie onze parfumkennis en onze tips en tricks. De eerstvolgende in de rij is Lotte. Haar geurprofiel omvat fresh en woody.


Meet Lotte

Hoi! Ik ben Lotte, de Parfumado Kameleon. Je denkt nu vast aan dat beestje die van kleuren kan veranderen, precies! Mijn doel is mensen helpen en zorgen dat zij in hun kracht staan. Hoe groter de uitdaging, hoe meer energie. Zo verander ik binnen Parfumado van kleur; van mijn Customer Happiness team naar de helpende hand in het People team, evoluerend naar een B2B Sales Associate. Niets is mij te gek!Hoe zou jij jouw parfum voorkeur omschrijven?

Ik kwam bij Parfumado binnen als prestige fan, maar daar is snel korte metten mee gemaakt. Er ging een wereld voor mij open, namelijk de niche parfums! Als waardering voor het harde werken, mogen alle medewerkers per maand een parfum uitkiezen. Hierdoor is mijn ontdekkingsreis binnen de wereld van parfum gestart. Het is mij tot heden niet gelukt om één parfum te selecteren als favoriet. Als ik dan toch moet kiezen, gaat mijn voorkeur uit naar niche. Ik draag nooit hetzelfde, maar overdag draag ik graag parfums met een frisse tint en in de avonden een zwoele ondertoon


Welke soort parfums vind je lekker?

Antwoord geven op deze vraag lukt mij wel. Ieder mens heeft namelijk wel een voorkeur als het gaat om geurfamilie. De mijne is Fresh & Woody. Om de lezer thuis mee te nemen in onze parfumtaal: ik ben fan van luchtige facetten die goed samen gaan met houtachtige accenten, hierdoor krijgt een parfum (voor mij) echt karakter.


"Par-fun" 
facts

Ik ben ontzettend fan van unisex en mannen parfum. Voor de verandering pak ik daarom wel eens het parfum van mijn vriend... niet doorvertellen! Sinds kort heb ik layeren ontdekt: stel, mijn frisse favoriet mist die zwoele touch voor een avondje uit? Escentric Molecule to the resque. Addict alert: in iedere jas en tas kan je bij mij een Parfumado parfummetje vinden.


Lotte's favorieten

Hero image skin

801Bon Parfumeur