Hero image skin

Scent Stories: Kinga

Hallo iedereen, leuk jullie te ontmoeten. Drie maanden geleden ben ik lid geworden bij Parfumado. Je zou dus kunnen zeggen dat ik een groentje ben! Ik werk in de nieuwe wereld van augmented reality, denk aan NFT's, Snapchat en Instagram filters. Daarnaast is mode een van mijn grootste passies. Maar in mijn ogen kan je geen passie voor mode hebben zonder een parfum liefhebber te zijn! Mijn favoriete geurfamilies zijn Floral en Gourmand.

Meet Kinga

Mijn naam is Kinga, een Hongaarse naam. Ik heb journalistiek gestudeerd in het Verenigd Koninkrijk (shoutout Coventry University) en woon momenteel in Haarlem. In de korte tijd dat ik lid ben bij Parfumado, is mijn parfumsmaak al enigzins veranderd. Langzamerhand ben ik een echte niche liefhebber aan het worden!

Wat zijn je drie favoriete parfums?

Mijn drie favoriete parfums zijn Japan van Costume National, In love with the Cocos van Fugazzi, en Good Girl van Carolina Herrera. Elk van deze parfums is uniek waardoor ik altijd wel iets heb om te dragen, ongeacht mijn stemming.

Wat betekent parfum voor jou?

Voor mij is parfum een boost voor je zelfvertrouwen en beauty. Is het net zo belangrijk voor je als je vitamines innemen of vaak sporten? Misschien niet, maar parfum maakt je dag wel een stuk leuker. Als ik helemaal opgedoft ben maar geen parfum draag, voel ik me alsnog incompleet. Parfum is dus als de kers op de taart. Het geeft me net zo'n geluksmomentje als bij het ruiken van bloeiende bloemen of het zien van een kleurrijke zonsondergang.

Wat is je ideale geur/parfum?

Ik vind het moeilijk om één bepaald parfum te noemen dat voor mij 'ideaal' zou zijn. Sinds ik bij Parfumado ben begonnen, heb ik veel verschillende nieuwe geurnoten ontdekt. Ik weet zeker dat er honderden parfums zijn die ik lekker vind, maar nog niet heb ontdekt. Ik denk dat mijn ideale parfum een geur is die zich blijft ontwikkelen en aanpassen aan de omgeving waarin het zich bevindt. Als een parfumhuis zo’n parfum kan creëren, sta ik vooraan in de rij!


Kinga's Favorieten

Hero image skin

JapanCostume National