Hero image skin

Scent Stories: Julian

Het leukste aan mijn werk vind ik dat ik omringd word door unieke mensen. Door onze verschillende kwalificaties te bundelen, creëeren we samen een geweldige service. Ik zie mijn team als mijn tweede familie en dat helpt ons om goed samen te werken. Ik ben Julian, hoofd van het financiële team van Parfumado, en mijn favoriete geurfamilies zijn fris en houtachtig.

Meet Julian

Hallo iedereen! Werken in de financiële wereld wordt vaak als saai beschouwd. Ik zie dat anders; ons financiële team zorgt voor een stabiele basis voor de rest van het bedrijf. Al voordat ik bij Parfumado kwam werken, gebruikte ik regelmatig parfum. Voor een avondje uit of een date sprayde ik parfum op om me een boost van zelfvertrouwen te geven. Toen ik zo'n twee jaar geleden bij Parfumado kwam werken, tilde ik mijn parfumexpertise naar een hoger niveau. Zoals velen van ons team ben ik inmiddels een echte parfum-nerd!

Wat zijn je drie favoriete parfums?

A.N. Other - WD/18 (mijn dagelijkse go-to), Histoires de Parfums - This is not a blue bottle 1/.1 en als laatste Room 1015 - Yesterday. Met één van deze drie parfums zit ik altijd goed!

Wat betekent parfum voor jou?

Voordat ik bij Parfumado kwam werken, droeg ik alleen parfum als ik een avondje uit had. Ik voelde me zelfverzekerd door telkens maar weer hetzelfde parfum te dragen, net als iedere andere man. Sinds ik bij Parfumado werk, heb ik zoveel nieuwe soorten parfums ontdekt. Ik wilde een stapje verder gaan en dus probeerde ik compleet nieuwe parfums uit die niet iedereen draagt. Het vinden van deze unieke parfums die geweldig roken, gaf me echt dat extra beetje zelfvertrouwen. Voor mij is het dragen van parfum nu net zo belangrijk als het dragen van een mooie outfit. Het maakt mijn dag en stemming compleet.

Wat is jouw ideale parfum?

Ik zou iets met Woody en fris/aqua voorstellen. Iets wat me doet denken aan een afgelegen strand, verscholen achter een bos met helder, warm water... Dat klinkt bijna als een droom!

Hero image skin

WD/18A.N Other