Actievoorwaarden

October 2022

Actievoorwaarden van de Vriendenkorting Boost Campagne

Maak kans op een ILIA Beauty Set! Hoe?

Door een vriend te laten starten met jouw persoonlijke vrienden kortingscode maak je kans op een gratis ILIA Beauty Set ter waarde van €52. Wij selecteren op 8 november 2022 50 winnaars en zullen contact met hen opnemen via de mail van je Parfumado account.

Looptijd

1 t/m 31 oktober 2022. Dit betekent dat je aangedragen vriend de kortingscode uiterlijk 31 oktober moet gebruiken om kans te kunnen maken op deze winactie. Daarna zijn de reguliere vriendenkorting voorwaarden van toepassing. Deze vindt je in onze FAQ.

Abonnement

Vanuit alle klanten die een vriend hebben aangedragen (en zijn gestart) dmv van het vriendenkorting programma in de periode van 1 t/m 31 oktober 2022 zullen wij via Randomizer 50 winnaars selecteren. De winnaars krijgen de ILIA Beauty Sets apart via de post verstuurd.

Keuze in cadeaus

Naast de winactie zijn de reguliere vriendenkorting cadeaus van toepassing. Wanneer je ingelogd bent op jouw account kun je onder ´Vriendenkorting´ hoeveel vrienden jouw kortingscode hebben gebruikt. Indien een vriend met jouw vrienden kortingscode een abonnement start krijg je hier automatisch een mailtje van.

Hieronder staan de cadeaus die je zelf kunt kiezen. Je kunt kiezen tussen:

- 50% korting op je volgende maand

- een travelcase

- een verrassings parfum

Hoe claim ik mijn reguliere vriendenkorting cadeau?

Claim eerst je cadeau via de bevestigingsmail waarin staat dat je vriend jouw kortingscode heeft gebruikt. Wanneer je in jouw account onder 'Vriendenkorting'' de cadeaus ziet staan, maak je automatisch kans op een van de 50 gratis ILIA Beauty Sets.

Kan ik meerdere mensen aandragen?

Wat leuk dat je meerdere mensen wilt aandragen! Je kunt altijd meerdere vrienden aandragen, zo ontvang je ook meerdere vriendenkorting cadeaus van ons. Je maakt hierdoor ook meer kans op een gratis ILIA Beauty Set.

Wat als mijn vriend de kortingscode is vergeten in te voeren?

Wanneer jouw vriend de kortingscode is vergeten in de checkout en het abonnement al heeft geactiveerd, kunnen we alleen de kortingscode verrekenen wanneer jouw vriend het abonnement direct weer annuleert en opnieuw start met de kortingscode. Dit kan door contact op te nemen met ons Customer Happiness team. Zij zullen het abonnement annuleren en het betaalde bedrag terugstorten.

Wat moet ik doen als de vriendenkorting cadeaus niet in mijn rewards lijst staat?

Je cadeau wordt pas weergegeven op je account wanneer jouw vriend het abonnement heeft bevestigd en daarbij gebruik heeft gemaakt van jouw vrienden kortingscode. Zodra je persoonlijke vriendenkorting code is gebruikt ontvang je een automatische bevestiging per mail.

Kan ik mijn vriendenkorting cadeau claimen wanneer mijn account gepauzeerd is?

Helaas is het alleen mogelijk om een vriendenkorting cadeau te claimen en om deel te nemen aan de winactie indien je een actief account hebt (dus niet gepauzeerd of gecanceld).