Prijs update

Oktober 2023

Prijsverandering in België


Wanneer zullen de nieuwe prijzen ingaan?
De prijsverhoging van het maandelijkse abonnement wordt doorgevoerd op 24 oktober 2023 voor nieuwe abonnees. Voor huidige abonnees is de datum afhankelijk van het instapmoment van het abonnement:

  • Wanneer jouw parfum op de 1ste van de maand wordt verstuurd, zal de prijsverhoging per 24 november gelden.
  • Wanneer jouw parfum op de 15de van de maand wordt verstuurd, zal de prijsverhoging per 8 december gelden.


Weet je niet in welk verzendmoment je valt? Via de klok in jouw parfumkalender kun je zien wanneer jouw parfumkeuze definitief wordt. Dit is de datum waarop het maandelijkse bedrag wordt afgeschreven.

De prijsverhoging in de prepaid abonnementen zal worden doorgevoerd per 15 januari 2024.


Waarom worden de prijzen verhoogd?
Dit komt door stijgende kosten op het gebied van parfum, arbeid en verzending de afgelopen jaren en omdat wij in het productassortiment en onze dienstverlening willen blijven investeren om jou de beste ervaring te kunnen bieden.


Wat als ik deze nieuwe prijs niet wil betalen?
We hebben verschillende abonnementen bij Parfumado die van prijs verschillen. Wanneer je een lagere prijs wil betalen per maand, kun je kiezen voor een prepaid abonnement. De prijzen van onze prepaid abonnementen worden tijdelijk nog niet verhoogd. Je kunt daarom nog een prepaid abonnement van 6 maanden starten van €12,95 per maand en een 12 maanden voor €11,95*. Je hebt nog even om hierover na te denken. Per 15 januari zullen we ook deze prijzen verhogen.

Heb je een actief maandelijks abonnement en wil je deze korting ook? Cancel dan jouw membership en start een nieuw prepaid abonnement. Doe dit voor 15 januari. Geen zorgen, jouw parfumkalender blijft ingevuld.
*Let op: je betaalt dit abonnement vooruit.

Je kunt op elk moment jouw abonnement opzeggen, maar vergeet niet dit te doen vóór de volgende lockdatum.


Kan ik nog steeds mijn giftcard activeren in de toekomst?
Jazeker! Heb je nog een giftcard van ons? Dan kun je deze gewoon activeren op het maandelijkse abonnement.