Atelier Vesper
De selectie van

Atelier Vesper

Atelier Vesper is een high-end parfummerk opgericht in Nederland, dat herinneringen, emoties en ervaringen vertaalt naar geuren.

Atelier Vesper gelooft dat iedereen het verdient om zijn of haar persoonlijkheid en karakter te identificeren. Daarom willen ze de markt positief verstoren en high-end Eau de Parfum voor iedereen toegankelijk maken.

Samen met een van 's werelds beste parfum neuzen hebben ze de hoogste kwaliteit, met de hand gemengde en onderscheidende geuren gecreëerd met een sterk cognitief signatuur.

Ze bieden een selectie van onderscheidende parfums, gemaakt in Grasse. Emoties, herinneringen en ervaringen geïnspireerd door je leven.

De parfum ontwerper is een van 's werelds eminente neuzen. Een begrip binnen de parfumindustrie, die zelfstandig geuren creëert voor gerenommeerde high-end merken. Zijn composities maken vaak gebruik van natuurlijke botanische ingrediënten en zijn geïnspireerd door reizen en spelen met het idee van innovatie versus traditie. Gebruikmakend van nieuwe parfum ontwerp methoden om de grenzen van de parfumerie te verleggen.