Snel aanmelden Login

Actievoorwaarden Limited Edition Juliette Has a Gun

Looptijd 

De looptijd van deze campagne is van 1 t/m 31 oktober 2021. In deze periode kan de abonnee Juliette Has a Gun parfums toevoegen aan de parfum kalender. De abonnee kan de parfums toevoegen aan een kalendermaand naar keuze, tot het verzendmoment van 1 oktober 2022. Voorbeeld: Deze maand (oktober 2021) voeg je de 3 parfums van Juliette Has a Gun toe in je parfum kalender voor de maanden: december 2021, maart 2022 en september 2022. Je ontvangt in deze maanden de JHAG parfums. Na 31 oktober 2021 zal het helaas niet meer mogelijk zijn de parfums toe te voegen aan de kalender. De abonnee zal de parfum ontvangen in de maand waarin de parfum in de parfum kalender geplaatst is, wel kan de abonnee tussentijds de parfum verschuiven naar een andere maand. Let op: je kan de parfumkeuze niet wijzigen wanneer de parfumkeuze gelocked is.

Hoe vaak kan ik Juliette Has a Gun toevoegen aan mijn parfum kalender?

Elke abonnee kan Juliette Has a Gun parfums uitkiezen en toevoegen aan de parfum kalender tot 1 oktober 2022, bijvoorbeeld in de maand januari (2022). Er geldt wel dat de actie loopt zolang de voorraad strekt. Mocht het gekozen parfum dus niet meer leverbaar zijn, kan Parfumado het parfum uit de kalender verwijderen. Parfumado houdt hierover de abonnee op de hoogte en informeert de abonnee wanneer nodig.

Wat gebeurt er met de Juliette Has a Gun parfum in de kalender?

Abonnees kunnen alleen het Juliette Has a Gun parfum ontvangen wanneer deze in de parfum kalender geplaatst is tussen 01-10-2021 en 31-10-2021. Iedere abonnee kan de parfums in de kalender wisselen qua maanden, maar let op: mocht een abonnee de parfum verwijderd hebben uit de kalender na 31-10-2021, kan deze ook niet meer worden toegevoegd! Zolang de abonnee de Juliette Has a Gun parfums niet verwijdert uit de parfum kalender en zolang de voorraad strekt, zal de parfum in de aangegeven maand opgestuurd worden naar de abonnee. Het is ook mogelijk om het abonnement te pauzeren en nog steeds parfums van Juliette Has a Gun te ontvangen. De parfums kunnen onderling verwisseld worden naar de gewenste maand, zoals je gewend bent.

Vanaf wanneer worden de Juliette Has a Gun parfums verzonden?

Vanaf het verzendmoment van 15 oktober 2021 tot 1 oktober 2022 worden de parfums verzonden naar abonnees.

Waarom is dit een tijdelijke actie en waarom kan ik deze alleen in oktober toevoegen?

Juliette Has a Gun is een van de meest gevraagde parfums op onze wishlist, maar het blijft een exclusief merk, en daarom slechts tijdelijk bij Parfumado te verkrijgen. Hopelijk komt hier in de toekomst verandering in. Wij zijn van plan om vaker dit soort exclusieve acties te gaan doen, dus houd onze website goed in de gaten!