Hero image skin

Blog

Parfum voornemens van Lotte

Maak kennis met Lotte! Lotte is al bijna een jaar werkzaam bij Parfumado als Customer Success & Community Lead. Ze heeft een eigen Junior en een heel team onder zich werken om samen de beste klantenservice te leveren. Ze zorgt met liefde voor haar team en wil dagelijks verbeteren. Lotte is altijd opzoek naar nieuwe uitdagingen en verbeteringen om het best mogelijke resultaat te behalen. Haar motto: klant is koning!


Lotte, hoe kijk jij naar goede voornemens?

"Mijn sleutel tot succes is: begin met kleine en haalbare doelen.

Je kent het wel, de goede voornemens die ieder jaar weer op je lijstje komen te staan... Elk jaar komt de gedachte weer bij mij naar boven om goede voornemens te verzinnen om mijn leven te verbeteren: de bekende kerst kilootjes kwijt, meer sporten en minder onnodige aankopen doen. Tja, na een aantal weken of soms al binnen enkele dagen lopen deze mooie plannen in de soep. Life goes on en zo ben ik die doelen binnen no time weer vergeten.
Dit jaar gooi ik het roer om, bij het maken van mijn goede voornemens komt eindelijk een haalbaar doel op mijn lijstje! Namelijk, 5 nieuwe parfum voornemens. Wedden dat ik deze doelen makkelijk ga halen?"

image
image


Lotte's parfum voornemens voor 2021


1. Dit jaar ga ik geen hele fles kopen!

"Sinds mijn kennismaking en geweldige baan bij Parfumado ben ik in de wereld van parfum gedoken. Wat een aanbod, en zooo veel heerlijke parfums. Geen reden meer voor mij om die grote flessen op te sparen en jaren in mijn kast te bewaren. Dit concept is geweldig om iedere maand af te wisselen en dan ook nog eens een klein reisformaat, die ik stiekem ook kan sparen en verzamelen, maar die wel opgaan."


2. Dit jaar ga ik meer Niche parfums uitproberen!

"Ik weet nog als de dag van gister, ik liep op mijn eerste dag het kantoor binnen en men vroeg wat mijn lievelings parfum was. Vol overtuiging en lof vertelde ik dat ik Alien van Thierry Mugler droeg.. "OHNEE, echt een uitgespeelde prestige parfum die iedere jonge vrouw draagt," kreeg ik om mijn oren. Nou, je kunt wel raden wat er toen met mijn Alien fles is gebeurd. Laat ik het zo zeggen, het was tijd voor wat nieuws: een orgineel parfum die niemand kent, maar waarvan men wel denkt: 'wow, zij ruikt awesome!' Zo kwam ik in aanraking met welbefaamde Niche parfumhuizen, een terechte trend en daarom zeker een doel voor op mijn lijstje."


3. Mijn eigen signature scent ontwikkelen!

"Tijdens mijn werk kom ik in aanraking met allerlei tips en tricks over parfum. Zo heb ik ook wel eens geleerd dat ik als parfumliefhebber moet weten hoe je moet "layeren" om je eigen unieke geur te ontwikkelen. Het mixen en matchen van verschillende parfums om mijn eigen geheime parfum te ontwikkelen lijkt mij fantastisch! Nog nooit geprobeerd en daarom zeker een doel voor op mijn lijstje."
Meer weten over parfum layering? Klik hier!


4. Geef alle parfums weg die ik niet gebruik!

"Ik ben echt een type die parfum spaart, maar waarom? Het is ook zo leuk om andere mensen blij te maken, toch? Nieuw jaar, nieuw doel: alle krijgertjes of parfums die ik niet meer draag een ander mee verblijden."


5. HET parfum voor mijn vriend ontdekken!

"Je kent het wel: je wilt je vriend een lekker parfum cadeau geven voor zijn verjaardag of even lekker verwennen met kerst of een anniversary. Maar wat kies je? Er schieten tientallen luchtjes door mijn hoofd, van het parfum van mijn vroegere scharrel tot de parfum van mijn vader. Niet echt een aantrekkelijke gedachten ofcourse. Ik wil ook voor mijn vriend een signature scent waar ik helemaal dol van word! Dus ook zeker de moeite waard voor op mijn doelenlijstje: HET parfum vinden voor mijn vriend!"