Hero image skin

Blog

Meet the Parfumado Experts! - Linsey

In 'Meet the Parfumado Experts!' maak je kennis met verschillende trouwe abonnees die al langer dan 16 maanden lid zijn! Deze parfum liefhebbers ervaren al 16 maanden lang, iedere maand een nieuw parfum uit ons unieke assortiment. Ben jij benieuwd wat deze experts aan kennis voor je hebben? Of wat de favorieten parfums zijn die ze bij ons hebben ontdekt? Lees het hier!

Maak kennis met Parfumado Expert:


Linsey van den Berg

Linsey is 30 jaar en moeder van twee jongens. De oudste is 9 jaar en de jongste is 1,5 jaar. Ze werkt als sales medewerkster voor een bedrijf dat verpakkingen maakt voor snoep en chocola. In haar vrije tijd houd ze van om leuke dingen doen met haar kinderen. Ze vind het daarnaast leuk om uit eten te gaan of een terrasje te pakken en ze verslind graag series. Het persoonlijke geurprofiel van Linsey is: Oriental en Floral.


Hi Linsey! Hoe lang ben je al lid bij Parfumado?

"Ik ben sinds maart 2019 lid bij Parfumado, dus al anderhalfjaar."


Kun je je allereerste parfum nog herinneren?

"Mijn eerste parfum ooit was Maroussia of Cool Water van Davidoff. Twee geuren die ik nu nooit meer zou dragen, haha! Mijn eerste parfum van Parfumado was Decadence van Marc Jacobs. Deze geur staat sowieso in mijn top 3!"


Wat maakt Parfumado voor jou zo leuk?

"Ik vind het echt een feestje om elke maand het pakketje open te maken! Door Parfumado probeer ik sneller een geur uit, normaal gesproken doe je dat niet zo snel, omdat een fles parfum best duur is."


Hoe ziet jouw ingevulde parfumkalender eruit voor de komende maanden?

Hero image skin

OlympeaPaco Rabanne


Wat zijn jouw 3 favoriete parfums die je hebt ontdekt tijdens je lidmaatschap?

"Molecule 01 van Escentric Molecules, Womanity van Thierry Mugler en Modern Princess Eau Sensuelle van Lanvin."


Zou je deze 3 parfums willen omschrijven; Wat vind je er zo lekker aan, waar ruiken ze naar, wanneer draag je ze?

"Molecule 01 is een hele unieke, bijzondere geur. Ik had nog nooit een geur zoals deze geroken. De geur is heel subtiel maar wel aanwezig. Ik krijg er altijd veel complimenten over en de geur valt anderen echt op, dat vind ik een fijne bijkomstigheid. Ik draag deze geur vooral doordeweeks en overdag.
Womanity is een hele vrouwelijke geur, hij doet zijn naam eer aan! Het is echt een geur waarvan mensen omkijken als je langsloopt. De geur is sensueel en perfect voor bijvoorbeeld een date! Met deze geur scoor je gegarandeerd pluspunten!
Modern Princess Eau Sensuelle is een luxe, maar frisse geur. Ideaal voor op een mooie zomerdag!"


Wat is jouw 'Signature Parfum' en hoe heb je deze gevonden?

"Ik vind heel veel geuren lekker, maar Decadence van Marc Jacobs is mijn all-time favoriet! Ik ben al zolang verliefd op dit parfum, dat ik niet eens meer weet wanneer ik deze voor het eerste rook. Het was liefde op het eerste gezicht."


Wat is jouw ultieme Parfumado pro tip?

"Als je van een unieke geur houdt die niet iedereen draagt, probeer dan vooral eens Molecule 01 uit!
Ik heb altijd overal een flesje met parfum van Parfumado liggen; in de auto, in mijn tas, in de slaapkamer... Er is geen enkel excuus om niet lekker te ruiken!"


Zou je tot slot een foto willen delen van jouw Parfumado collectie
?

"Bovenstaande tip is ook de reden dat ik geen mooie foto kan maken van mijn collectie, de flesjes liggen namelijk overal en nergens. Om eerlijk te zijn gaan ze nooit heel lang mee, omdat ik een hele enthousiaste gebruiker ben! Eigenlijk zou ik ze wel ergens netjes willen uitstallen, ik ga het op mijn to-do-lijstje zetten!"