Hero image skin

Blog

Parfumado: parfum abonnement opgericht door broer en zus

Parfumado's oprichters, broer en zus Martijn en Floor van Rooy, werden gevraagd om deel te nemen aan een tv-programma om een investering en hoefden niet lang na te denken. In dit Nederlandse TV-programma, uitgezonden door de NPO en gepresenteerd door Sander Schimmelpenninck, krijgen beginnende ondernemers de kans om hun concept te pitchen voor succesvolle investeerders. De individuele investeerders beslissen aan de hand van de pitch of zij in het bedrijfsplan willen investeren en zo de droom van de ondernemers waar maken.

Of het nu om een prototype van een nieuw product gaat of een extra financiële injectie om te kunnen groeien, deelnemende ondernemers moeten de vijf investeerders in korte tijd zien te overtuigen en verleiden tot een investering waarmee hun levenswerk een house hold name wordt.

Het is de bedoeling dat ondernemers met zo’n sterk verhaal komen dat tenminste één van de investeerders bereid is om met financiële steun en enorme ervaring hun project of idee tot een bloeiend bedrijf te transformeren.

De zeer ervaren en succesvolle investeerders zullen alleen hun (eigen) geld investeren als ze er écht in geloven. Ze zullen de ondernemers het vuur aan de schenen leggen en kritisch ondervragen over de haalbaarheid van de ideeën die ze voorgeschoteld krijgen. Wie zijn die ondernemers dan? Dat zijn Michel Perridon, Pieter Schoen, Nikkie Plessen, Won Yip en Shawn Harris.

image
image


Onze pitch

Parfumado is overtuigd van de kracht van geur. Geuren wakkeren verlangens aan, roepen emoties op en brengen herinneringen tot leven. Kortom geur, en daarmee ook parfum, is iets heel persoonlijks.

Het aanbod in parfumerieën is enorm en blijft jaarlijks groeien. Hoe ontdek je in die wondere wereld jouw favorieten, die passen bij wisselende gelegenheden en seizoenen?

Zo ontstond onze sample service. Vanuit het idee dat winkelen voor parfums leuk, makkelijk en persoonlijk hoort te zijn. En het dragen van parfum on-the-go super easy. Want is ons parfum niet onze krachtigste accessoire?