Het kan lastig zijn een perfect parfum te vinden voor op kantoor. We vinden het allemaal belangrijk om lekker te ruiken, maar je wil niet de ruimte van collega's domineren met jouw overkill aan parfum. De kunst is om subtiel te zijn en te kiezen voor lichte, elegante parfums die de geur van je huid verfijnen zonder je collega's hoofdpijn te bezorgen. Bekijk hieronder onze aanraders voor op werk en ervaar ze allemaal!

CLEAN – Fresh Laundry (voor haar)
Verwacht bij de geuren van CLEAN geen bloemige of oriëntaalse geur, maar juist de vertrouwde, frisse geur van wasgoed of iemand die net onder de douche vandaan komt. Fresh Laundry heeft veel weg van gewassen linnengoed, uitermate geschikt om op kantoor te dragen vanwege de frisse puurheid. Wij zijn fan!

Elie Saab - Le Parfum (voor haar)
Een mooi, licht en verfrissend parfum die niet te zwaar is voor een werkdag. Het parfum van Elie Saab is volgens de ontwerper "een harmonie van witte bloemen, cederhout en een druppel honing". De geur straalt succes en ervaring uit, perfect voor de zelfverzekerde en hardwerkende vrouw!

Giorgio Armani - Aqua di Gioia (voor haar)
Een zacht briesje, een verfrissende douche en groene bladeren waren inspiraties voor deze creatie van Giorgio Armani. Acqua di Gioia is een sprankelende en heldere geur. Een zachte aanwezigheid van frisse muntbladeren en citroen geven het parfum een fris aroma. Hier wordt je kantoor blij van! 

BVLGARI - Pour Homme (voor hem)
We sluiten dit lijstje af met een absolute topper voor mannen. We hebben maar één woord voor Pour Homme van Bvlgari: elegant. De geur is fris en eenvoudig, maar ook complex en uniek. Verwacht een groene, transparante en zachte geur die gemakkelijk draagbaar is. Een tijdloos en stijlvol parfum die door jouw collega's vast en zeker wordt gewaardeerd!

Hopelijk hebben we je kunnen inspireren met onze favorieten. Heb je ze al toegevoegd aan je parfumkalender? Dat doe je gemakkelijk hier.

April 10, 2018