Ben jij ook altijd zo benieuwd naar de parfum(s) van je favoriete celeb? In onze vaste rubriek ‘Wat dragen de celebs?’ helpen we jou aan de parfumkeuzes van beroemdheden zodat jij binnenkort kunt rondlopen met hetzelfde parfum als dat van Kate Hudson of Brad Pitt! 

Kate Hudson 

Thierry Mugler - Angel
Met haar stralende huid, prachtige gouden haarkleur en haar perfecte glimlach is Kate Hudson een groot voorbeeld voor velen op beautygebied. We zijn in oude interviews gedoken en wisten het na lang zoeken te vinden! Een van haar favoriete geuren is Thierry Mugler - Angel, een parfum voor de vrouw die gezien wil worden.


“Ik hou van barnsteen, musk, feu de bois, het soort openhaard geur ... Ook ben ik gek op florals-gardenia en oranjebloesem. "


Angel is een verslavende geur met frisse facetten en heerlijke aroma’s met mysterieuze tonen. Is deze sensuele en aantrekkelijke geur wat voor jou? Voeg het parfum hier toe aan je parfumkalender!Brad Pitt

Narciso Rodriguez - For Him 
We zijn niet erg verbaasd dat Brad Pitt fan is van Narciso Rodriguez - For Him. De geur lijkt hem op het lijf geschreven. Het parfum weerspiegelt mannelijkheid en is  gemaakt voor de charmante man die sexy wordt bevonden om zijn ruwe uiterlijk. De geur is mysterieus en donker, maar daarnaast ook warm en fleurig!

Narciso Rodriguez - For Him is geïnspireerd op de grote mannelijke fougère-geuren uit de jaren 80. Het parfum bevat onder andere muskus, amber, patchouli, lavendel en viooltjes. Verwacht veel complimenten, het parfum is sterk aanwezig en blijft lang hangen. Voeg het parfum hier toe aan je parfumkalender!

maart 18, 2018