Unisex geuren worden steeds populairder, ze zijn immers vaak bijzonder, uniek en perfect om te delen met je partner! Dit betekent overigens niet automatisch dat je exact hetzelfde ruikt, parfums hebben namelijk de unieke eigenschap bij iedereen weer anders op de huid te ruiken. We hebben een zorgvuldige selectie van bijzondere unisex geuren voor je gemaakt, die voor zowel hem als haar lekker zijn om te dragen!


Montale – Intense café
Montale, het Franse niche merk, staat bekend om haar liefde voor aroma’s uit het magische Midden Oosten. Intense café is complex en verrukkelijk. Het doet denken aan een grote kop cappuccino met een subtiel laagje vanillepoeder. Het is een sexy en uitdagende geur met zwoele amber en verleidelijke roos akkoorden...


Escentric Molecule – Escentric 02
Parfums van het merk Escentric Molecules zijn een fenomeen in de parfumwereld. De unieke samenstelling waarvan een enkele synthetische geurnoot de show steelt is het unieke. De geur blijft veranderen en transformeren naarmate hij langer op de huid zit. Heerlijk fris, transparant en ontzettend verslavend!

Mancera - Cedrat Boisé 
De niche parfums van Mancera zijn speciaal ontwikkeld voor alle liefhebbers van opvallend oriëntaalse geuren en Arabische culturen. Cedrat Boisé is fris, fruitig en stoer. De geur opent met een heldere citrusvrucht die later omhult wordt door sexy jasmijn en patchoeli. Een pittige geur waarmee je zeker zult opvallen!


Von Eusersdorff - Classic Vetiver 
Von Euserdorff is erin geslaagd een aanwezige maar ook zachte geur te ontwikkelen. De geur is verfrissend met geurnoten als bergamot en citroen waarna cederhout en vetiver de geur voltooien. Het parfum heeft iets bijzonder… wat ons betreft eentje die altijd en overal gedragen kan worden.


Tauer Perfumes - L'Air du Desert Marocain 
De geur is samengesteld uit pittige oosterse tonen - geïnspireerd op de Sahara woestijn. Het is een uiterst zwoele en kruidige geur, rijk aan geuren uit de nabije woestijn en verse kruiden uit de nabijgelegen markt. Krachtig, sensueel en puur...

Welke van dit lijstje voeg jij allemaal toe aan je parfumkalender? 

februari 05, 2018