Ken je dat gevoel? Vroeg op kantoor, in een meeting die om 09:00 uur begon, half gapend beeld je je in dat je nog in een warm bed ligt met Netflix aan je zijde. Maar wat wanneer dit werkelijkheid wordt, het helemaal niet zo ideaal is als je dacht? Want laten we eerlijk zijn: 24/7 thuis zijn is pretty boring en productief werken haast onmogelijk.

Werk jij de komende weken thuis? Met deze tips wordt jouw 'vakantie in huis' leuker & productiever!1. Moeite om gefocust te blijven? Geuren helpen!

De mogelijkheden van geuren (en dus parfums) zijn oneindig. Je reukvermogen is nauw verbonden met emoties en kunnen helpen bij je stemming. Bepaalde geuren staan erom bekend dat ze verschillende emoties opwekken. De geuren van citrusvruchten en rozemarijn houden je wakker en gefocust. Spray dus een parfum op dat één of beiden geurextracten bevat om je wakker en gefocust te houden! Probeer eens het unisex parfum Secret of Success van State Of Mind - État d'Esprit dat zowel rozemarijn als citrusakkoorden bevat!

2. Geniet van een home spa treatment

De beste manier om even te resetten is volgens ons een spa treatment. En als we niet naar de spa toe kunnen, dan creëren we er maar een thuis! De producten van Les Bains Guerbois zijn ideaal met hun wellness-achtige geuren en laten wij die nu net voor jou beschikbaar hebben. Steek wat kaarsjes aan, doe een gezichtsmaskertje op, ga in bad met hun badschuim, scrub je lichaam en smeer je daarna in met een lekkere lichaamsolie of -creme. 

3. Verminder angstige/negatieve gevoelens

We begrijpen dat met alle negatieve nieuwsberichten en het steeds langer binnen moeten blijven, je gedachtes in de war kunnen raken. Het is niet gek als je met angstige of negatieve gevoelens zit. Je gezonde verstand, binnen blijven en uitstekende hygiëne zijn natuurlijk het beste medicijn tegen paniek op dit moment. Maar wij kennen verschillende geurextracten die je kunnen helpen met het creëren van een chille vibe. Onze favorieten: lavendel, Yuzu en Ylang-Ylang.

4. Verspreid positiviteit

We weten dat het gemakkelijk is om in een sombere kluizenaar te veranderen terwijl je 24/7 thuis blijft. Daarom is het belangrijk om positieve emoties van de 'buitenwereld' te krijgen. Een nieuw parfum elke maand is een vrij gemakkelijke en prettige manier om enthousiast te worden en nieuwe dingen te blijven ontdekken. Trakteer jezelf op ons parfumabonnement en deel het met je dierbaren - onze giftcards & giftboxes zijn altijd online beschikbaar en je hoeft niet eens naar het postkantoor te gaan om er een te verzenden: 100% quarantine-proof!

april 07, 2020