Wat is jouw ultieme vakantie bestemming in Europa?

Stel: je mocht deze zomer één reis maken binnen Europa. Wat zou jij dan kiezen? Zou je kiezen voor een road trip naar het zuiden van Italië, waar je wordt ondergedompeld in een coole zeebries en zon? Waar je de hele dag pasta kan eten en wijn kan drinken, of de kust kan verkennen op een rode Vespa? Of zou je toch liever gaan voor een stedentrip naar fashion Valhalla Parijs? Waar de drukte van de stad je overweldigd, je uren kan dwalen over de Champs Élysées en je s'avonds kan uitkijken over de twinkelende lichtjes op de Eiffel toren?

Wat kies jij: De Italiaanse kust of Parijs?


Ben jij een koffieleut of een theeleut?

Als je s'ochtends wakker wordt, drink je dan liever een hartverwarmende kop thee om je dag langzaam, maar vredig op gang te brengen of ga je voor een sterke kop koffie om je écht wakker te krijgen?

Wat kies jij: koffie of thee?


Waar ben jij in de zomer het liefst te vinden?

Ben je een strand mens of kies je toch liever voor het zwembad? Het zand tussen je tenen, de zoutige zee en een prachtige zonsondergang... Of een lekker koel zwembad, cocktails drinken aan de rand en een cute badmeester die een oogje in het zeil houdt?

Wat kies jij: het strand of het zwembad?Wat is jouw favoriete seizoen?

Lente en herfst, ook wel de tussenseizoenen. Ze transformeren de zomer in de winter en andersom. Een ultiem lente gevoel: bomen en bloemen in de bloei, jonge eendjes in de vijvers en de zomer is in zicht. Of wordt je toch vrolijker van het idee van de prachtige kleuren van de verkleurende bladeren, knus onder een dekentje en een warme chai latte in je hand?

Wat kies jij: lente of herfst?mei 15, 2020