Ben jij fan van de parfums van Thierry Mugler? Draag je Alien of Angel tot je erbij neervalt en heb je deze al minstens honderd keer toegevoegd aan je parfum-kalender? Dan hebben wij een leuk nieuwtje voor je! Jij kan als één van de eerste in Europa de exclusieve tentoonstelling van Thierry Mugler himself bewonderen.

eerste Europese venue

Tot en met 8 maart 2020 presenteert de Kunsthal Rotterdam de allereerste overzichtstentoonstelling van couturier, kunstenaar, directeur, fotograaf en parfumeur Thierry Mugler: Couturissime. Mocht je in de buurt zijn (of niet) dan raden wij je zeker aan om deze schitterende en unieke collectie van zijn werken te beschouwen. De Kunsthal Rotterdam is de eerste Europese venue waar de spectaculaire tentoonstelling wordt gepresenteerd, na zijn wereldpremière in Montreal. 

"...het mooiste dier op aarde: de mens"

De tentoonstelling bestaat uit verschillende collecties. Van dierlijke invloeden tot metalen harnassen, alles is terug te zien. Tijdens de tentoonstelling is ook te zien hoe iconische sterren zijn outfits dragen, zoals Lady Gaga, Madonna, Kate Moss en David Bowie. “Ik heb altijd een fascinatie gehad voor het mooiste dier op aarde: de mens. Om dit wezen te verheerlijken gebruik ik alle middelen die ik tot mijn beschikking heb: mode, shows, parfums, fotografie, video...”, aldus Thierry Mugler.

must see

Er worden meer dan 150 outfits samen tentoongesteld uit de periode tussen 1977 en 2014, waarvan de meeste voor het eerst. Ook zijn er veel nooit eerder getoonde accessoires en toneelkostuums, clips en video’s, archiefdocumenten en schetsen te zien. Niet alleen als je fan bent van zijn parfums, maar ook als je geïnteresseerd bent in high fashion, is dit een échte must see!

Bekijk alle parfums van Thierry Mugler hier.

januari 13, 2020