Operations & Supply Chain

 

Wie zijn wij?

Parfumado is het allereerste parfum-abonnement van Nederland. Wij bieden abonnees de mogelijkheid om elke maand te kiezen uit meer dan 450 merkparfums. De collectie bevat merken als D&G, Hermès, Prada en Escentric Molecules. Een abonnement kost €14,95 en daarmee wordt elke maand een chique "30 dagen travel spray" bij de klant thuisbezorgd. In het bruisende, gezellige kantoor in Amsterdam werkt een ambitieus team hard aan het veroveren van Europa. De Telegraaf noemde ons al "de Netflix van de parfums".

Wat ga je voor ons doen?

Concreet ontwikkel je mee aan het optimaliseren van de operatie en het logistieke proces. Tevens ben je verantwoordelijk voor onze voorraadbeheer en demand planning. Je ondersteunt de senior manager bij de inkoop bij onze leveranciers en begeleidt onze twee-maandelijkse fulfilment momenten. Je geniet van veel vrijheid en gaat om met serieuze verantwoordelijkheid - onze operations is de ruggengraat van ons bedrijf. Je verantwoordelijkheden:               - Toezicht houden op het operations & fulfillment proces                
- Afdrukken van etiketten en pakbonnen                
- Verwerken van de voorraad
   
- Uitvoeren van operationele analyses en projecten
                 
- Ontvangen van inkomende goederenstromen
     
- Het voorbereiden van uitgaande goederenstromen
               
- Verwerken van afvalstromen

Wat wij zoeken:

- HBO/WO opleiding in combinatie met een praktische karakter instelling (logistiek/proces-techniek/supply chain/operationeel/bedrijfskunde)
- Bovengemiddeld nauwkeurig;
- Zelfstandig, proactief en flexibel;
- Ambitieus en niet vies van handen uit de mouwen steken.

Wat bieden we aan?

- Werken in een professioneel team met zeer diverse achtergronden en ervaring in het opbouwen en schaalbaar maken van bedrijven
- Gemotiveerde collega's die waarde hechten aan openheid, bescheidenheid en uitstekend werk
- Een uitdagende omgeving met grote verantwoordelijkheden
- Tijd om je collega's te leren kennen: gezellige vrijdagmiddagborrels
- Marktconforme stagevergoeding
- Elke maand een gratis parfum
- Elke dag een verse lunch

Interesse?

Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam de wereld van parfums veroveren? Lijkt jou dat wat? Kom dan ons team versterken! Werk samen met ervaren managers, ondernemers, e-commerce experts en doe ervaring op in de startup wereld. Parfumado biedt jou een super leerzame stage waar je voor de volle 100% mee zal draaien als één van de werknemers. Bekijk onze vacatures en solliciteer snel via cuong@parfumado.com.

december 07, 2020