Parfumado zoekt een ambitieuze, ondernemende en enthousiaste data scientist stagiaire (m/v), startdatum januari 2021 (in overleg ook andere datum mogelijk). Je werkt voor de Growth Lead, Head of Tech en CEO dus de rol is ontzettend veelzijdig. Een stage bij ons geeft je de kans om in korte tijd ontzettend veel te leren in de fascinerende wereld van internet disruptors in de beauty branche. Jouw ideeën doen ertoe en je initiatieven worden gewaardeerd, waarmee je de kans hebt een stempel te drukken op het succes van ons bedrijf.

Data Science

Wie zijn wij?

Parfumado is het allereerste parfum-abonnement van Nederland. We bieden abonnees de mogelijkheid om iedere maand opnieuw te kiezen uit meer dan 300 merkparfums. Tot die collectie behoren merken als Escentric Molecules, Versace, Narciso Rodriguez en vele niche merken. Een abonnement bedraagt €14,95 en daarmee wordt een chique “30-dagen travelspray” iedere maand bij de klant thuisbezorgd. In het bruisende, gezellige kantoor in het Fashion-centrum van Amsterdam is een ambitieus team hard bezig om Europa te veroveren. De Telegraaf noemde ons al “Netflix van parfums” – een mooie bevestiging!

Wat ga je leren?

Tijdens je stage bij Parfumado ondersteun je de Growth Lead en Head of Tech in het verzamelen, analyseren, interpreteren en presenteren van data. Je bent direct betrokken bij grote belangrijke keuzes die worden gedreven door jouw analyses en inzichten.

Tijdens je stage leer je meer over de snel groeiende sector van dit moment: een beauty tech bedrijf. Naast collega’s van Parfumado met een brede ervaring in verschillende vakgebieden werk je samen met A.I. partij PTTRNS en leer je van hun kennis en ervaring op het snijvlak van data science en strategy.

Dit ben jij:

Parfumado is geïnteresseerd in topstudenten: je hebt een sterk analytisch vermogen en een ondernemende drive. Je bent minimaal 3 maanden beschikbaar voor deze stage, liefst langer. Jij als ideale kandidaat voldoet aan het volgende profiel:

- Je volgt momenteel een masterstudie in de richting beta/technisch, econometrie, marketing (intelligence), of economie/bedrijfskunde. Niet-curriculaire stages zijn ook mogelijk;
- Je voelt je niet alleen comfortabel met grote datasets, maar hebt ook affiniteit met de online wereld en je weet van aanpakken;
- Werkervaring in het veld is niet vereist, maar extracurriculaire activiteiten worden zeker gewaardeerd;
- Je hebt net als de rest van het team een passie voor online, tech en/of beauty;
- Bij voorkeur goed om kunnen gaan met data-analyse tools, ervaring met Excel is een pre. Je hebt interesse in data science en machine learning.

Wat wij bieden:

- Een high-profile team met talenten met zeer diverse achtergronden en ervaring in het bouwen en schalen van ondernemingen;
- Gemotiveerde collega’s die openheid, bescheidenheid en excellent werken hoog in het vaandel hebben staan;
- Data science in de praktijk leren en toepassen met een immer groeiende dataset;
- Een uitdagende omgeving met grote verantwoordelijkheden;
- Tijd om je collega’s te leren kennen: gezellige vrijdagmiddagborrels;
- Stagevergoeding marktconform;
- Iedere maand een gratis parfum;
- Iedere dag een verse lunch.

Interesse?

Solliciteer! Stuur je CV en persoonlijke motivatiebrief naar jobs@parfumado.com.

december 07, 2020