Heb jij altijd al willen weten hoe een parfum expert ruikt? Maak dan kennis met het Parfumado team! Ze ontdekken de nieuwste niche brands, testen zowel populaire als onbekende parfums en zijn dagelijks omringd door honderden geuren. In dit artikel lees je alles over de favorieten van Lotte. Ze is groot liefhebber van de geurfamilies Fresh & Woody. Jij ook? Laat je inspireren!

Meet Lotte

"Hoi! Ik ben Lotte, de Parfumado Kameleon. Je denkt nu vast aan dat beestje die van kleuren kan veranderen, precies! Mijn doel is mensen helpen en zorgen dat zij in hun kracht staan. Hoe groter de uitdaging, hoe meer energie. Zo verander ik binnen Parfumado van kleur; van mijn Customer Happiness team naar de helpende hand in het People team, evoluerend naar een B2B Sales Associate. Niets is mij te gek!"

Hoe zou jij jouw parfum voorkeur omschrijven?

"Ik kwam bij Parfumado binnen als prestige fan, maar daar is snel korte metten mee gemaakt. Er ging een wereld voor mij open, namelijk de niche parfums! Als waardering voor het harde werken, mogen alle medewerkers per maand een parfum uitkiezen. Hierdoor is mijn ontdekkingsreis binnen de wereld van parfum gestart. Het is mij tot heden niet gelukt om één parfum te selecteren als favoriet. Als ik dan toch moet kiezen, gaat mijn voorkeur uit naar niche. Ik draag nooit hetzelfde, maar overdag draag ik graag parfums met een frisse tint en in de avonden een zwoele ondertoon."

Welke soort parfums vind je lekker?

"Antwoord geven op deze vraag lukt mij wel. Ieder mens heeft namelijk wel een voorkeur als het gaat om geurfamilie. De mijne is Fresh & Woody. Om de lezer thuis mee te nemen in onze parfumtaal: ik ben fan van luchtige facetten die goed samen gaan met houtachtige accenten, hierdoor krijgt een parfum (voor mij) echt karakter."

"Par-fun" facts

"Ik ben ontzettend fan van unisex en mannen parfum. Voor de verandering pak ik daarom wel eens het parfum van mijn vriend... niet doorvertellen! Sinds kort heb ik layeren ontdekt: stel, mijn frisse favoriet mist die zwoele touch voor een avondje uit? Escentric Molecule to the resque. Addict alert: in iedere jas en tas kan je bij mij een Parfumado parfummetje vinden."

Lotte's favorieten

Bon Parfumeur - 801

"Omdat vrouwen dit meer een mannengeur vinden, zeg ik: gimme some!"

Costume National - Japan

"In deze koude, winterse, natte dagen geeft dit parfum mij het gevoel alsof ik in een zacht bloemig bad lig, heerlijk verfrissend en verwend met warmte."

SG79 | STHLM - No22

"Mijn dag favoriet voor die echte ochtend boost. Fris, gecombineerd met bloemige tonen, zoals jasmijn en een subtiele zachte basis van musk en cederhout."

december 09, 2021