Het mooie van mijn werk is dat ieder project zo anders is, dat elke nieuwe onderneming een compleet nieuwe ervaring is. Ik ben Fábio, hoofd van het technische team van Parfumado en mijn favoriete geurfamilies zijn Fresh en Woody.

Meet Fábio 

Hallo allemaal! Werken aan systemen die bedrijven, producten en mensen vertegenwoordigen, is als een kans om te experimenteren met verschillende alter ego's. Toen ik bij Parfumado kwam, vond ik mijn parfumliefhebbende alter ego. Ik was meteen verliefd! Ik streefde ernaar de structurele en emotionele samenstelling van parfums te begrijpen, met de missie om onze klanten te helpen bij hun geurontdekking; hen dezelfde passie en nieuwsgierigheid te laten ervaren. 

Wat zijn jouw drie favoriete parfums?

Van Gils - I for Him, Dolce & Gabbana - The One For Men, en Tom Ford - Noir.

Wat betekent parfum voor jou?

Parfum is een zintuiglijk medium om emoties weer te geven en het is de olfactorische representatie van mijn stemming, vergelijkbaar met hoe kleding een visuele representatie is van het huidige moment.

Wat is jouw ideale geur/parfum?

Mijn ideale parfum moet kunnen vertellen wie ik ben. Het moet vreugde, compassie en humor overbrengen. Het zou een vertegenwoordiging van mijn persoonlijkheid moeten zijn, die de emoties kan triggeren die ik graag doorgeef aan mensen om me heen, zonder dat ik ze hoef uit te spreken. 

Fábio's favourites 

Dolce & Gabbana - The One For Men


Tom Ford - Noir

 

Van Gils - I for Him 

 

 

januari 12, 2022