Parfumado is opgericht in Amsterdam waar Pride jaarlijks groots gevierd wordt in juli. Parfumado vindt het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn. Daarom hebben we een aantal parfums geselecteerd die je met trots kan dragen tijdens Pride! Het zijn kleurrijke, krachtige unisex parfums met ieder hun eigen, unieke karakter.

Wat is Pride Month?

Ieder jaar in juni is het Pride Month! Overal ter wereld worden rondom deze speciale periode verschillende evenementen gehouden om de invloed van de LGBTQ+ community over de hele wereld te erkennen. Voor lesbische, homoseksuele, biseksuele, transgender, non-binaire en alle andere seksuele geörienteerde mensen is het een manier om te protesteren tegen discriminatie en geweld. Het bevordert hun waardigheid, gelijke rechten en zelfbevestiging. Pride Month is een manier om de samenleving meer bewust te maken van de problemen waarmee de LGBTQ+ community wordt geconfronteerd.

Wear YOU!

Parfumado vindt het belangrijk dat een parfum past bij het unieke karakter van de drager. Een parfum moet je zelfverzekerd laten voelen en je zelfliefde- en acceptatie vergroten. Daarom is het belangrijk dat het parfum helemaal past bij JOU! Jouw parfum moet een aanvulling - geen verhulling - zijn op wie je bent, je karakter, hoe je je voelt en wat je wil uitstralen. Ben jij klaar om te ontdekken welk parfum bij je past?

Ontdek hier de Parfumado Pride Collection

juni 16, 2021