Ben jij opzoek naar cadeau tips? Of wil je graag wat meer inspiratie opdoen betreft partnergeschenken? Ben jij soms wel dagen, of zelfs maanden opzoek naar hét perfecte cadeau? Voor je beste vriendin, je broer of zus, je ouders... Zoek niet verder! Wij hebben de ultieme Parfumado Gift Guide samengesteld om je wat goede ideeën in te fluisteren. 

De Parfumado Gift Guide

1. De giftbox

Natuurlijk, een parfum cadeau geven is leuk. Maar weet je wat nog leuker is? Drie (!) parfums cadeau geven! In de Parfumado Giftbox zitten drie verschillende parfums, allemaal verpakt in een prachtige travelcase. Daarnaast geef je iemand de kans om drie parfums te ontdekken die hij/zij nog niet kent. Een hele parfumfles die je koopt bij een parfumerie is vaak ontzettend prijzig. Probeer daarnaast nog maar eens een parfum te vinden dat in de smaak valt (hier hebben wij overigens de juiste tips voor). De giftboxen hebben allemaal verschillende themas en zijn gebaseerd op verschillende geurfamilies, zodat er voor iedereen iets tussen zit.

Bekijk hier al onze giftboxen

2. De giftcard

Geef je een cadeau aan iemand die nogal 'kieskeurig' is? Of vindt je het lastig om voor iemand te bepalen welk parfum hij/zij lekker vindt ruiken? Dan is de Parfumado giftcard iets voor jou. Al vanaf €31,50 maak je iemand blij met een abonnement op Parfumado! Je kiest zelf hoelang hij/zij lid is: 2 of 3 maanden, een half jaar, of zelfs een heel jaar lang! Dit betekent dat je iemand helemaal zelf kan laten bepalen welk parfum ze thuis op de deurmat ontvangen. Met ons brede assortiment van 450+ parfums, moet dat vast goed komen. 

Bekijk hier al onze giftcards

3. De travelcase

Dit cadeau is gemaakt voor iemand die al langer lid is van Parfumado. Als lid krijg je om de zoveel maanden van ons een nieuwe travelcase. Mocht de persoon die jij kent lid zijn bij Parfumado, dan kan je hem/haar ook verrassen met een nieuwe travelcase! We hebben namelijk nog veel meer unieke kleuren in ons assortiment. Een nieuwe travelcase is de perfecte uitbreiding!

Bekijk hier al onze travelcases

december 08, 2020