Iedere maand lichten wij één astrologisch teken uit en geven we een parfumadvies dat past bij het desbetreffende sterrenbeeld. Deze maand:

Het Sterrenbeeld Weegschaal

23 september - 22 oktober

De laatste week van september en de eerste drie weken van oktober staan in het thema van astrologisch teken Weegschaal. Weegschaal is het sterrenbeeld van mensen die geboren zijn tussen 23 september en 22 oktober. Het sterrenbeeld Weegschaal behoort tot het element Lucht. De planeet die de Weegschaal het meest beïnvloedt, is Venus.

Karaktereigenschappen Weegschaal

Weegschalen zijn charmant en verleidelijk. Ondanks hun flirterige aard, hoeven ze niks te weten van kortdurende avontuurtjes, maar zijn ze vaak opzoek naar een langdurige, serieuze relatie. Ze zijn hoffelijk en diplomatiek, wat hen uitstekende bemiddelaars maakt. Ze houden rekening met ieders belang en doen hun best om iedereen tevreden te houden, in welke situatie dan ook. Hierdoor heeft een Weegschaal vaak moeite met het opkomen voor zijn/haar eigen belang. Maar onderschat een weegschaal niet. Al lijken ze op het eerste gezicht naïef, weegschalen zijn kritische denkers en kunnen hun ideeën met logica en overtuiging verdedigen.

Horoscoop parfumadvies

Weegschalen hebben een parfum nodig dat net zo charmant is als zij zelf. Iets elegants en verfijnds... Denk aan rozen, patchouli en warme, houtachtige geur noten. Omdat het sterrenbeeld behoort tot het element Lucht zijn zware parfums een 'no-go' voor de Weegschaal. Ze dragen liever iets intiems en persoonlijk. Een parfum dat je pas ruikt wanneer je dichtbij de Weegschaal staat. Het parfum moet compleet in balans zijn en een bepaald gevoel van harmonie opwekken. Wanneer een parfum uit balans is, zal het parfum de Weegschaal afschrikken. Aangezien Weegschalen van schoonheid houden, is een mooie parfumfles een pré!

Probeer eens...

For her: Estée Lauder - Beautiful

For him: Zadig & Voltaire - Just Rock! For Him

Unisex: Miller Harris - Rose Silence

september 18, 2020