Iedere maand lichten wij één astrologisch teken uit en geven we een parfumadvies dat past bij het desbetreffende sterrenbeeld. Deze maand:

Het Sterrenbeeld Waterman

21 januari - 18 februari

De laatste week van januari en de eerste drie weken van februari staan in het thema van astrologisch teken Waterman. Waterman is het sterrenbeeld van mensen die geboren zijn tussen 21 januari en 18 februari. Het sterrenbeeld Waterman behoort tot het element Lucht. De planeet die de Waterman het meest beïnvloedt, is Uranus.

Karaktereigenschappen Waterman

Watermannen zijn excentrieke personen met een creatieve geest. Ze zijn ontzettend origineel en houden ervan om anders te zijn dan de rest. Dit maakt Watermannen dan ook een tikkeltje eigenzinnig. Ze zijn eigenwijs en onvoorspelbaar en zullen altijd doen wat zij denken dat het juiste is, zelfs wanneer anderen het hier niet mee eens zijn. Watermannen zijn fantasievol en dromerig, maar aan de andere kant ook heel wijs. Plezier hebben en onafhankelijk zijn in het leven is voor een Waterman essentieel. 

Horoscoop parfumadvies

Een extravagant parfum is waar de Waterman naar opzoek iets. Een parfum dat opvalt, net zoals zij zelf. Speelse parfum ingrediënten die je niet samen zou verwachten of een originele samenstelling van geurnoten. De Waterman verlangt naar plezier, dus hun parfum moet daarbij aansluiten. Het luchtige en dromerige karakter van de Waterman moet niet uit balans raken en daarom is een licht parfum beter geschikt dan een zwaar parfum. Het mag dus wel kenmerkend ruiken, maar niet overheersen. Watermannen zijn jarig in de koudste wintermaanden, dus een warm parfum wordt gewaardeerd.

Probeer eens...

For him: Lalique - White Pour Homme

For her: Clinique - Happy Woman

Unisex: 109 PARFUMS - Iris Sofrana

februari 03, 2021