Iedere maand lichten wij één astrologisch teken uit en geven we een parfumadvies dat past bij het desbetreffende sterrenbeeld. Deze maand:

Het Sterrenbeeld Vissen

19 februari - 20 maart

De laatste week van februari en de eerste drie weken van maart staan in het thema van astrologisch teken Vissen. Vissen is het sterrenbeeld van mensen die geboren zijn tussen 19 februari en 20 maart. Het sterrenbeeld Vissen behoort tot het element water. De planeet die de Vissen het meest beïnvloedt, is Neptunes.

Karaktereigenschappen Vissen

Vissen zijn de meest dromerige mensen binnen alle astrologische tekens. Omdat ze hun hoofd altijd in de wolken hebben, kunnen ze introvert overkomen. Dit is echter alleen zo omdat ze hun gedachtes altijd ergens anders hebben. Ze zijn heel gevoelig en spiritueel. Ze hebben vaak een zesde zintuig, waardoor ze heel intuïtief zijn en de gevoelens van anderen kunnen lezen. Ze zijn dan ook meelevend en inlevend voor anderen. Vissen zijn geïnteresseerd in de wereld om zich heen. Ze zijn leergierig en hebben een uitstekend geheugen. Maar door hun neiging om extreme standpunten aan te nemen, schrikken ze soms mensen af waardoor ze snel in isolement terecht kunnen komen. Vissen halen voldoening door te geven aan anderen, maar moeten hierdoor opletten dat mensen geen misbruik maken van hun goedheid.

Horoscoop parfumadvies

Vissen willen graag een parfum dragen dat eruit springt. Een parfum dat net zo mysterieus is als hun diepe wateren. Het hoeft geen parfum te zijn dat ze nog niet kennen, want Vissen houden van vertrouwde geuren. Iets exotisch en kruidigs past bij hun warme, spirituele aard. Anderzijds past een groen en waterig parfum ook bij Vissen, omdat ze echte natuurliefhebbers zijn. De voorkeuren betreft parfums zijn net zo uiteenlopend als hun gedachtes. Ze kunnen twee totaal verschillende parfums heerlijk vinden en hebben dus niet zozeer één stijl. Dat maakt het zoeken naar een parfum voor Vissen extra leuk en interessant!

Probeer eens...

For him: BVLGARI - Aqua Pour Homme

For her: MADE In Pigalle - Elsa No. 14

Unisex: Ann Ringstrand - Gather

maart 04, 2021