Iedere maand lichten wij één astrologisch teken uit en geven we een parfumadvies dat past bij het desbetreffende sterrenbeeld. Deze maand:

Het Sterrenbeeld Tweelingen

21 mei - 21 juni

De laatste week van mei en de eerste drie weken van juni staan in het thema van astrologisch teken Tweelingen. Tweelingen is het sterrenbeeld van mensen die geboren zijn tussen 21 mei en 21 juni. Het sterrenbeeld Tweelingen behoort tot het element Lucht. De planeet die de Tweelingen het meest beïnvloedt, is Mercurius.

Karaktereigenschappen Tweelingen

Mensen denken vaak dat het sterrenbeeld Tweelingen twee gezichten heeft. In de astrologie staat het sterrenbeeld echter bekend als een positief en beweeglijk teken. Het zijn sociale wezens die zich kunnen aanpassen aan vele situaties en dit gevoel van intuïtie wordt vaak verward met onoprechtheid. Niets is minder waar. Tweelingen zijn communicatief, charmant, geestig en gevat. Tweelingen is een mannelijk, luchtig sterrenbeeld. Ondanks dat ze soms wispelturig zijn, zijn Tweelingen ruimdenkend en houden ze ervan om anderen aan het lachen te maken. Tweelingen zijn creatief en avontuurlijk, hierdoor willen zij niet vastgepind worden door wie dan ook. Ze zijn continu bezig met het opdoen van kennis; het zijn ware filosofen. Daarnaast heeft Tweelingen behoefte aan verandering en saaiheid is hun grootste vijand.

Horoscoop parfumadvies

Tweelingen en Parfumado gaan beter samen dan ieder ander sterrenbeeld. Omdat ze verlangen naar continue verandering, is de vrijheid om iedere maand een ander parfum te kiezen ideaal. Tweelingen houden van diversiteit en avontuur; nieuwe parfums ontdekken maakt hen daarom ook heel gelukkig. Maar welke ingrediënten en parfums passen bij dit charmante astrologische teken? Allereerst zijn unisex parfums een must voor Tweelingen. Mannelijke ingrediënten zoals hout, kruiden en harsen passen beter bij dit sterrenbeeld dan vrouwelijke ingrediënten, zoals bloemen. Het parfum moet luchtig zijn, niet overheersend, maar wel opvallend.

Probeer eens...

For him: Mirko Buffini - Gods

For her: Le Galion - 222

Unisex: Histoires de Parfums - 1969

mei 11, 2021