Iedere maand lichten wij één astrologisch teken uit en geven we een parfumadvies dat past bij het desbetreffende sterrenbeeld. Deze maand:

Het Sterrenbeeld Stier

21 april - 20 mei

De laatste week van april en de eerste drie weken van mei staan in het thema van astrologisch teken Stier. Stier is het sterrenbeeld van mensen die geboren zijn tussen 21 april en 20 mei. Het sterrenbeeld Stier behoort tot het element Aarde. De planeet die de Stier het meest beïnvloedt, is Venus.

Karaktereigenschappen Stier

De Stier is een echte levensgenieter. Lekker eten, goede wijnen, luxe reizen; de Stier kan er geen genoeg van krijgen! Aangezien de Stier zeer gul is, genieten ze er het meest van om deze heerlijkheid te delen met anderen. Stieren houden van rust en ontspanning en hebben af en toe een moment voor zichzelf nodig. Ze zijn geduldig en doelbewust, volhardend en vastberaden. Een Stier zal daarom niet snel opgeven. Waar anderen de strijd al hebben opgegeven, vecht de Stier voor wat hij/zij wil. Een Stier neemt echter liever geen risico, maar gaat voor zekerheid en stabiliteit. Ze zijn behulpzaam en uitstekende partners. Ondanks dat Stieren goed kunnen luisteren, zijn ze ook eigenwijs. Vooral als ze zich aangevallen voelen, kunnen ze opstandig worden. Een wijze les voor de stier: koester geen wrok, maar laat los en vergeef.

Horoscoop parfumadvies

Stieren genieten niet alleen van lekker eten, een lekker parfum valt ook zeker in de smaak! Ze houden ervan om zichzelf te verwennen, vooral op cosmetica gebied. Een heerlijke geur kan dan ook niet ontbreken in de verzorgingsroutine van een Stier. Het parfum mag best sterk zijn, zodat anderen mee kunnen genieten, maar het moet niet too much zijn. Het parfum van de Stier is persoonlijk en heeft dan ook een bepaalde intimiteit nodig. Een uitdagend parfum is niet de eerste keuze voor de Stier, ze kiezen liever iets vertrouwelijks. Maar als de Stier zich eenmaal openstelt, zullen ze erachter komen dat ze niet zo kieskeurig zijn als ze denken. Stieren kiezen graag natuurlijke parfums die dicht bij de natuur staan.

Probeer eens...

For him: Van Gils - I For Him

For her: MADE in PIGALLE - Marie No. 3

Unisex: Layers - Sandalwood / Musk

april 08, 2021