Iedere maand lichten wij één astrologisch teken uit en geven we een parfumadvies dat past bij het desbetreffende sterrenbeeld. Deze maand:

Het Sterrenbeeld Steenbok

22 december - 20 januari

De laatste week van december en de eerste drie weken van januari staan in het thema van astrologisch teken Steenbok. Steenbok is het sterrenbeeld van mensen die geboren zijn tussen 22 december en 20 januari. Het sterrenbeeld Steenbok behoort tot het element Aarde. De planeet die de Steenbok het meest beïnvloedt, is Saturnus.

Karaktereigenschappen Steenbok

De Steenbok is één van de meest ambitieuze sterrenbeelden. Met een gedisciplineerde aard en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel heeft de Steenbok altijd een doel in het leven wat hij/zij achterna gaat. De Steenbok kan zich erg goed concentreren en heeft een actieve geest. Doordat de Steenbok graag alles zelf doet, kan hij/zij verward worden met iemand die graag op zichzelf is. Niets is minder waar. Een Steenbok geniet ervan om omringd te zijn met anderen, maar is zeer eigenwijs en het daardoor niet snel eens met anderen. Steenbokken lachen graag. Ze luisteren naar hun eigen emoties en die van anderen, maar geven zichzelf niet snel bloot. Ze staan bekend om hun afstandelijkheid en het kan even duren voordat ze zich veilig voelen en loskomen.

Horoscoop parfumadvies

De Steenbok houdt van een krachtig en veelzijdig parfum dat helder en fris is. Steenbokken zijn sympathiek en mysterieus, dus een parfum mag best eigenzinnig zijn. Doordat Steenbokken vaak introvert zijn, moet een parfum deze eigenschap evenaren en daarom uitgesproken zijn. Het parfum moet opvallen, interesse wekken en de creatieve geest stimuleren. Parfumingrediënten die passen bij de Steenbok zijn houtsoorten en kruiden. Een parfum mag best bloemige akkoorden bevatten, maar zoete of eetbare geurnoten zijn niet voor de Steenbok weggelegd.

Probeer eens...

For her: Costume National - So Nude

For him: Rituals - Bleu Byzantin

Unisex: Æther - Supræ

januari 12, 2021