Iedere maand lichten wij één astrologisch teken uit en geven we een parfumadvies dat past bij het desbetreffende sterrenbeeld. Deze maand:

Het Sterrenbeeld Schorpioen

23 oktober - 22 november

De laatste week van oktober en de eerste drie weken van november staan in het thema van astrologisch teken Schorpioen. Schorpioen is het sterrenbeeld van mensen die geboren zijn tussen 23 oktober en 22 november. Het sterrenbeeld Schorpioen behoort tot het element Water. De planeet die de Schorpioen het meest beïnvloedt, is Pluto.

Karaktereigenschappen Schorpioen

De Schorpioen is een geheimzinnig teken. Zijn of haar diepste gevoelens houdt de Schorpioen graag verborgen voor de buitenwereld. Ze zijn vastbesloten, doelgericht en vertrouwen op hun intuïtie. Een Schorpioen zal niet snel ruzie maken. Is het toch zo ver gekomen, dan kunnen ze temperamentvol uit de hoek komen. In de liefde zijn Schorpioenen charmant, sexy en verleidelijk. Ze geven hun vertrouwen echter niet zomaar weg en ze worden niet snel verliefd. Wanneer je het hart van een Schorpioen eenmaal veroverd hebt, zijn ze heel liefdevol en te vertrouwen. Loyaliteit staat in relaties van de Schorpioen op nummer één.

Horoscoop parfumadvies

Schorpioenen zijn opzoek naar een parfum dat iedereen om hen heen verleid. Een intens sexy parfum dat past bij hun mysterieuze aard. Ze willen geen oppervlakkig parfum, maar een parfum met meerdere lagen en verassende geurnoten. Denk aan gourmand ingrediënten, zoals chocola, amandelen, koffie... Het parfum moet matchen bij hun elegante en verleidelijke uitstraling. Het parfum moet krachtig zijn, want voor een Schorpioen draait alles in het leven om macht en invloed. Het parfum moet eruit springen, opvallen.. Zodra een Schorpioen de ruimte binnenloopt, wil hij/zij dat alle ogen op hem/haar vallen! Een echte powerbomb dus.

Probeer eens...

For her: Carolina Herrera - Good Girl

For him: Paco Rabanne - One Million

Unisex: Baruti - Perverso

oktober 21, 2020