Iedere maand lichten wij één astrologisch teken uit en geven we een parfumadvies dat past bij het desbetreffende sterrenbeeld. Deze maand:

Het Sterrenbeeld Ram

21 maart - 20 april

De laatste week van maart en de eerste drie weken van april staan in het thema van astrologisch teken Ram. Ram is het sterrenbeeld van mensen die geboren zijn tussen 21 maart en 20 april. Het sterrenbeeld Ram behoort tot het element vuur. De planeet die de Ram het meest beïnvloedt, is Mars.

Karaktereigenschappen Ram

Omdat de Ram behoort tot het element Vuur, is de Ram nogal temperamentvol en strijdlustig. Dit uit zich echter voornamelijk in het enthousiasme van de Ram. Ze staan het liefst in de schijnwerpers en zijn graag het middelpunt van de belangstelling. Rammen vinden het niet erg om de schijnwerpers te delen en helpen anderen dan ook om uit de schaduw te stappen en meer zelfvertrouwen te krijgen. Ze zijn heel avontuurlijk en strijden voor hun onafhankelijkheid en vrijheid. Rammen zijn dynamisch en open, maar anderzijds ook heel erg op zichzelf gericht en koppig. De Ram is meestal zelfverzekerd, maar ook erg emotioneel. Ze zijn geboren leiders en verwachten van anderen dezelfde inzet. 

Horoscoop parfumadvies

Omdat Rammen houden van aandacht en belangstelling, is een parfum onmisbaar in de verzorgingsroutine van een Ram. Dit is namelijk hét product dat de Ram een kans geeft om op te vallen en eruit te springen in een groep. Het parfum van de Ram moet dan ook een echte krachtpatser zijn, het liefst langdurig en sterk. Rammen willen graag omringd zijn door een geurige sillage die herkenbaar is. Zodra ze een ruimte binnen lopen, zijn de ogen op hen gericht. Vurige parfumelementen, zoals amber of warme houtsoorten zijn dan ook onmisbaar in het parfum van de Ram. Ook gourmand ingrediënten, zoals vanille of karamel, vallen in de smaak.

Probeer eens...

For him: Dolce & Gabbana - The One For Men

For her: Paco Rabanne - Olympéa Intense

Unisex: Gallivant - Istanbul

maart 10, 2021