Iedere maand lichten wij één astrologisch teken uit en geven we een parfumadvies dat past bij het desbetreffende sterrenbeeld. Deze maand:

Het Sterrenbeeld Leeuw

23 juli - 22 augustus

De laatste week van juli en de eerste drie weken van augustus staan in het thema van astrologisch teken Leeuw. Leeuw is het sterrenbeeld van mensen die geboren zijn tussen 23 juli en 22 augustus. Het sterrenbeeld Leeuw behoort tot het element Vuur. De planeet die de Leeuw het meest beïnvloedt, is de Zon.

Karaktereigenschappen Leeuw

Net zoals de leeuw is het sterrenbeeld Leeuw trots en zelfverzekerd; ze voelen en gedragen zich soms ook als de koning van het dierenrijk. Net als een rechtvaardige leider is de Leeuw loyaal, betrokken en warmhartig. Leeuw is een van de gulste sterrenbeelden van het dierenriem. Ze zijn genereus en sympathiek. Leeuw houdt ervan om anderen aan het lachen te maken en dit maakt ze een prettig persoon in de omgang. Leeuwen zijn betrouwbaar, ze houden zich aan afspraken en verwachten van anderen hetzelfde. Toch maakt de zelfverzekerdheid van de Leeuw hen een strijdlustig sterrenbeeld, soms zelfs een tikkeltje egocentrisch. Wanneer hun mening in twijfel wordt getrokken, kunnen ze fel van zich afslaan. De valkuil van de Leeuw is immers hun eigen onzekerheid. Maar weet dat de Leeuw eerlijk en integer is, ze zullen nooit iemand in de steek laten.

Horoscoop parfumadvies

De trotste en zelfverzekerde Leeuw dient een parfum te dragen dat net zoveel confidence uitstraalt als zij zelf. Opvallen? Dat vindt de Leeuw niet erg. Sterker nog, ze willen graag in de belangstelling staan en het liefst wordt hun ego gestreeld met complimenten. Dit alles om hun onzekerheid te boven te komen. Hun loyaliteit maakt de Leeuw een trouwe drager van bijvoorbeeld één specifiek parfum of merk. Toch hoeft de Leeuw niet bang te zijn om te experimenteren, want ze hebben een open houding naar het onbekende. 

Probeer eens...

For him: Acqua Alpes - OUD 3007

For her: Atelier Oblique - White Light

Unisex: Etat Libre d'Orange - Bijou Romantique

juli 06, 2021