Iedere maand lichten wij één astrologisch teken uit en geven we een parfumadvies dat past bij het desbetreffende sterrenbeeld. Deze maand:

Het Sterrenbeeld Kreeft

22 juni - 22 juli

De laatste week van juni en de eerste drie weken van juli staan in het thema van astrologisch teken Kreeft. Kreeft is het sterrenbeeld van mensen die geboren zijn tussen 22 juni en 22 juli. Het sterrenbeeld Kreeft behoort tot het element Water. De planeet die de Kreeft het meest beïnvloedt, is de Maan.

Karaktereigenschappen Kreeft

Kreeft is een mysterieus teken, vol tegenstrijdigheden. Ze willen veiligheid en comfort, maar zoeken ook het avontuur. Ze zijn zeer behulpzaam, maar soms ook chagrijnig en onverschillig. Kreeft heeft een krachtige persoonlijkheid die gemakkelijk kan worden verborgen onder een rustige en koele buitenkant. De Kreeft is sympathiek, fantasierijk, beschermend en geduldig. Kreeft stelt liever geen eisen, maar als een Kreeft iets wil, kan hij of zij behoorlijk overtuigend en vasthoudend zijn. Ze hebben de neiging conflicten uit de weg te gaan, tenzij ze hun zin niet krijgen. Ze houden niet van het onbekende en laten zich leiden door emoties. De Kreeft is een van de meest vriendelijke sterrenbeelden en hecht veel waarde aan familie en vriendschappen. 

Horoscoop parfumadvies

De harde buitenlaag van de Kreeft verbergt een zacht, subtiel karakter. Dit staat dan ook symbool voor wat een Kreeft graag draagt als het om parfums gaat. Een kruidig, houtachtig en scherp randje dat een bloemige, verleidelijke kern onthult. De lieve, verzorgende ziel van de Kreeft heeft liefde en aandacht nodig. Daarom draagt dit waterteken graag aangename geuren met aantrekkelijke geurnoten. Kreeften zijn op hun best wanneer ze zich veilig voelen, of het nu emotioneel, spiritueel, romantisch of financieel is. Daarom moet een Kreeft een parfum dragen die zou kunnen fungeren als een soort talisman, om de drager zich zelfverzekerd en veilig te laten voelen.

Probeer eens...

For him: Costume National Homme - Costume National

For her: SG79 | STHLM - No6

Unisex: Linari - Acqua Santa

juni 16, 2021