Iedere maand lichten wij één astrologisch teken uit en geven we een parfumadvies dat past bij het desbetreffende sterrenbeeld. Deze maand:

Het Sterrenbeeld Boogschutter

23 november - 22 december

De laatste week van november en de eerste drie weken van december staan in het thema van astrologisch teken Boogschutter. Boogschutter is het sterrenbeeld van mensen die geboren zijn tussen 23 november en 22 december. Het sterrenbeeld Boogschutter behoort tot het element Vuur. De planeet die de Boogschutter het meest beïnvloedt, is Jupiter.

Karaktereigenschappen Boogschutter

Boogschutters zijn optimistische astrologische tekens en kunnen geassocieerd worden met idealisme, filosofie en eerlijkheid. Ze houden niet van mensen met een negatieve instelling en zullen hen ontwijken. Boogschutters leven niet in het verleden, maar kijken uit naar de toekomst. Ze hebben een sterke morale aard, maar zijn niet bang om hun oprechte gevoelens te delen. Hierdoor kunnen ze soms botsen met anderen. Boogschutters zijn ontzettend slim en open minded. Daarnaast zijn ze erg grappig en hebben ze een goed gevoel voor humor. Echter hebben Boogschutters moeite om hum emoties te uiten en doen dit vaak op hun eigen manier.

Horoscoop parfumadvies

Boogschutters houden van een verfijnd parfum met diepgang. Het parfum moet inspireren, gevoel opwekken, zuiver zijn. Het parfum moet passen bij hun innerlijke verlangens. Omdat Boogschutters houden van positiviteit, moet het parfum licht en vrolijk zijn. Denk aan zomerse geuringrediënten als citrus. Daarnaast zijn Boogschutters grote natuurliefhebbers en daarom moet het parfum veel natuurlijke ingrediënten en geen synthetische bevatten. Dankzij hun open minded instelling, mag het parfum van de Boogschutter best verassen en anders zijn dan anderen.

Probeer eens...

For her: Angel Schlesser - Flor de Naranjo

For him: Hermès - Terre d'Hermès Eau Très Fraîche

Unisex: Lesquendieu - Bonne Fortune

december 08, 2020