10, 9, 8… Wij beginnen alvast met aftellen, want het is alweer bijna oud en nieuw! Heb jij al nagedacht over jouw goede voornemens voor 2020? Of zit je met je gedachten bij alle oliebollen die je dit jaar gaat eten? Of je nu met familie voor de buis zit op oudejaarsavond of naar een feestje gaat, het is belangrijk dat je knallend het nieuwe jaar in gaat. Daarom hebben wij een aantal parfums op een rijtje gezet die jouw oudejaarsavond bijzonder zullen maken.

Angel - Thierry Mugler

Dit parfum is werkelijk waar een explosie! Dit overheerlijke, zoete parfum van Thierry Mugler heeft zoveel geurnoten dat ze niet eens allemaal genoemd kunnen worden… Heel veel verschillende vruchten zoals meloen, ananas en kokosnoot in de top. Basisnoten als vanille, sandelhout en musk maken hem warm en winters. Ook karamel en chocola komen aan bod in dit parfum en dat geeft het een gourmand touch. Het is een sterke, sensuele geur die lang blijft hangen. Draag Angel tijdens oud en nieuw en jouw avond kan niet meer stuk!

Good Girl - Carolina Herrera

Oudjaarsavond is jouw time to shine met Good Girl van Carolina Herrera. Zowel mannen als vrouwen zullen een tweede keer omdraaien wanneer jij langs loopt als je dit overheerlijke parfum draagt. Dit oriëntaals bloemige parfum trekt de aandacht met haar intense vrouwelijkheid en warme gelaagdheid. Een top van amandel en koffie, een bloemig hart van jasmijn en tuberoos en een volle basis van sandelhout, vanille en cacao. Een verrukkelijke combinatie… laat 2020 maar beginnen!

Electric Wood – Room 1015

De naam zegt het al: schokkend, elektrisch en flitsend! Laat je verleiden door dit sensuele niche parfum voor in de avonduren. Als je naar een feestje gaat met oud en nieuw, dan is deze sensatie van geuren meer dan geschikt. Met houtachtige noten, zoals eik, harsen en ceder is dit parfum heerlijk houtachtig. Ook bevat het parfum noten van iris en dat geeft het parfum een zoete, bloemige twist. Ben jij een liefhebber van de parfums van Escentric Molecules? Dan is Electric Wood helemaal iets voor jou! Ambroxan is namelijk een geurnoot die vaak terugkomt in de parfums van Escentric Molecules en komt ook terug in dit parfum van Room 1015. Perfect voor de jaarwisseling!

december 27, 2019