Moederdag is de ideale dag om je moeder eens even extra te verwennen. Wil jij je moeder niet één, maar drie parfums cadeau geven? Dat kan met een van onze unieke giftboxen. Deze mooie én handige parfum collecties zijn een geschenk waar iedere mama blij van wordt. En omdat ieder zo zijn eigen voorkeuren heeft betreft geuren, hebben wij ervoor gezorgd dat er voor elk type moeder wel een box is.  Onze giftboxen bestaan uit drie parfums én drie luxe travel cases. Zo kan ze altijd haar favoriete parfums bij zich dragen; in de auto, op kantoor of in de gym. Ben jij benieuwd welke giftbox bij jouw moeder past?

Fred's Favorites

Is jouw moeder altijd op de hoogte van de nieuwste trends? En voelt ze eerder aan als jouw beste vriendin dan een moeder? Is ze actief op Instagram? En draagt ze altijd zulke modebewuste kleding dat je af en toe wel een truitje uit haar kledingkast zou kunnen pikken (of doe je dat ook)? Dan is jouw moeder zeker weten een trendy moeder en past de giftbox Fred's Favorites helemaal bij haar! Deze giftbox bevat drie exclusieve geuren van prachtige merken, zoals het zeer geliefde Escentric Molecules. In Fred's woorden: "Vergeet niet, zonder goede geur, stelt je outfit weinig voor. Complimenten gegarandeerd en… mannen zullen je opvreten! "

The Natural Beauty

Zou jij jouw moeder omschrijven als een prachtvrouw, niet alleen van binnen, maar ook van buiten? Vind je haar lief, mooi en zorgzaam en houd je van haar om wie ze is als persoon? Houdt ze van natuurlijke en elegante geuren, die haar van nature aanwezige schoonheid accentueren? Ga dan voor The Natural Beauty giftbox. Deze giftbox bestaat uit drie zachte, vrouwelijke parfums die gebaseerd zijn op de kracht van de vrouw. Verleidelijk, subtiel en chic!

Romance in a Box

Als jij aan jouw moeder denkt, denk je dan meteen aan haar liefdevolle knuffels en haar warme woorden? Is jouw moeder een zeer geliefde vrouw, die anderen ook lief heeft? Zouden woorden als elegant en verfijnd haar omschrijven? Dan is de Romance in a Box giftbox voor haar gemaakt! Deze box bevat romantische, verleidelijke en liefdevolle parfums; een heerlijke day-to-night collectie. Ze zorgen ervoor dat jouw moeder zich de hele dag door bijzonder voelt. Een leuk extraatje: met deze box krijgt jouw moeder 50% korting op haar eerste maand bij Parfumado!

april 08, 2021