Hero image skin

Blog

Lenteschoonmaak: verwissel je wintergarderobe!

Die lange, donkere winterdagen met koude temperaturen lijken soms oneindig lang te duren. Gelukkig is niets minder waar. De lente is dichterbij dan je denkt en dat betekent maar één ding: houd een lenteschoonmaak! Met de lente om de hoek kunnen we rekenen op langere dagen, warmere temperaturen en misschien wel de eerste zonnestralen. Wissel daarom je warme, kruidige en zware winterparfums in voor frisse en zonnige lente parfums. De lente staat symbool voor groei, een nieuw leven en verandering. De natuur ontwaakt uit haar winterslaap en de winter wordt verdreven. Dit is dan ook het perfecte moment om je parfumgarderobe klaar te maken voor het voorjaar. Ben jij klaar om jouw wintergarderobe in te wisselen voor een lentegarderobe?


Let's prepare for spring!

Je kunt je parfumgarderobe het beste voorbereiden op de lente door te reflecteren op de parfums die je de afgelopen maanden droeg. Bij de wintermaanden horen kruidige parfums met warme geurnoten om de kou te weren. Een zwaar, krachtig parfum in de winter is dan ook geen enkel probleem. Waarschijnlijk heb jij ook een parfum in deze winterse sferen gedragen. De lente is echter een overgangsperiode tussen de winter en zomer en dus moet het parfum evenwichtig zijn. Niet te zomers, maar ook niet winters. In de lente gaan we daarom liever opzoek naar groene en luchtige parfumelementen. Denk aan plantaardige extracten en verse kruiden om de natuur die opnieuw tot leven komt te weerspiegelen. Ook zachte, poederige en bloemige extracten worden geliefd in de lente.

image


Lente parfums

Als wij denken aan de lente, denken we aan parfums die je zintuigen prikkelen met verfrissende, nieuwe ingrediënten. Omdat de temperaturen zachter worden, treden we ook meer naar de buitenwereld. We ontmoeten nieuwe mensen en het is daarom nog belangrijker om indruk te maken met jouw heerlijke, unieke geur. Ga daarom voor een speels parfum dat interesse wekt en bovenal vrolijk is. De lente is niet voor niets een seizoen met een symbolische betekenis dat in verschillende culturen groot gevierd wordt!

Wil jij in een keer een nieuwe lente parfumgarderobe toevoegen aan je parfumkalender? Ontdek dan hier onze meest geliefde lente parfums voor zowel mannen als vrouwen!