Ben je op zoek naar een unieke geur? Experimenteer dan eens door verschillende parfums met elkaar te mixen. Er zijn veel parfums die je goed kunt combineren, waardoor je dus een heel andere geur krijgt. Door het layeren van parfum zal je de geur ook nog intenser en langer blijven ruiken. Wij hebben onze favoriete parfum combinaties op een rijtje gezet!


Viktor & Rolf - Flowerbomb + Cartier - La Panthere
De uiterst populaire Flowerbomb een uniek effect geven? Combineer deze geur dan met La Panthere, dit maakt de geur minder zoet en wat warmer. Bonus: de geur blijft ook nog eens langer op de huid!


Escentric Molecules - Molecule 01 + Dior - Miss Dior
De parfums van Escentric Molecules zijn ideaal om te layeren. De geuren bestaan in tegenstelling tot reguliere parfums uit synthetische geurnoten waardoor deze heel goed samen gaan met andere parfums. Een van onze favoriete combinaties is Molecule 01 met Dior - Miss Dior. Doordat er in Molecule 01 maar een ingrediënt zit, is het een perfect parfum om mee te experimenteren!

"Begin met een geur die een stevige basis heeft zoals musk, amber of patchoeli, en combineer dit met een zoete of juist een hele frisse geur"

Tom Ford - Black Orchid + Giorgio Armani - Sí
Black Orchid is een zwoele, aardse geur die in combinaties met Sí van Giorgio Armani fleurig, zoeter en milder wordt. Dit maakt Black Orchid wat toegankelijker en zachter. Een aanrader voor in de lente!

Versace - Crystal Noir + Kokos Bodylotion
Gek op kokos? Combineer Versace - Crystal Noir dan eens met een kokos bodylotion zodat de geurnoot wordt geaccentueerd. Het aanbrengen van geurende bodylotion kan een goede aanvulling geven op de verschillende geurnoten. Daarnaast is het de beste manier om je geur langer te laten ruiken.


Ontdek jouw favoriete combinatie!
Er zijn nog ontzettend veel mogelijkheden tot het layeren van parfum. Begin met een geur die een stevige basis heeft zoals musk, amber of patchoeli, en combineer dit met een zoete of juist een hele frisse geur. Vermijd het combineren van geuren die zwaar en bedwelmend zijn, dit kan overweldigend zijn wanneer ze samen gebruikt worden. 

Niet iedere combinatie zal geslaagd zijn. Neem de tijd om te experimenteren met parfums die je al hebt of verzamel je Parfumado sprays om zo een unieke mix te creëren. Ontdek ons volledige aanbod en voeg jouw gewenste geuren toe aan je parfumkalender!

February 20, 2018