Winter is coming! Trek je wollen sjaals en dikke truien maar uit de kast en bereid je voor op dit geurige seizoen. De winter is veelzijdig en iedereen heeft er een andere associatie bij. De een denkt meteen aan een warme kop chocolade melk met slagroom bij een knisperend haardvuur. De ander denkt aan een dik pak sneeuw dat een donkergroen dennenbos bedekt. Al die unieke en persoonlijke associaties spreken tot je verbeelding; ze roepen herinneringen en emoties op. En hoe kun je deze verbeeldingen tot leven brengen? Met een winters parfum dat al je zintuigen prikkelt! Het maakt niet uit waar jij aan moet denken, wij weten zeker dat er voor iedere winterse herinnering een parfum bestaat.

Luxe wintersport in St. Moritz

Skiën in St. Moritz is de definitie van een luxe wintersportvakantie. Je bent de hele dag te vinden op de piste, met een frisse wind door je haren en een zacht schijnend zonnetje dat weerkaatst op de witte sneeuw op je gezicht. Misschien maak je achteraf nog een snelle stop bij de après-ski, maar vervolgens keer je terug naar het comfortabele 5-sterrenhotel. Eerst even opwarmen en bijkomen in een stomende Finse sauna die ruikt naar de frisse en fruitige aroma van droog hout. Vervolgens trek je je favoriete Cashmere trui aan en wikkel je jezelf in een warme wollen deken.

Probeer: Æther - SUPRÆ

Brandend, rokerig houtvuur

De ijskoude, snijdende wind waait hard en dus wordt binnen de open haard aangestoken. Rokerige geurnoten van brandend hout en tabak vullen de prikkelende buitenlucht; deze geur ruik je alleen in de winter. Gerookte houtakkoorden roepen het beeld op van vuurrode vlammen. De rokerige diepte van tabak weerspiegelen het smeulende hout. Al deze geurnoten leveren een spannend, intiem parfum op.

Probeer: MADE in PIGALLE - Abel No. 18

Warm gebak uit de oven

Tijdens de feestdagen kunnen zelfgebakken lekkernijen niet ontbreken. Warme, zoete en pittige specerijen zijn cruciaal bij het bakken van een winterse lekkernij. Beeld je eens in dat je weer klein bent en voor heel even in de keuken van je oma staat. De kruidige, zoete geur van warme specerijen omhullen je. Dan wordt er een warme, dampende kruidencake uit de oven gehaald. Een geurexplosie van kaneel, nootmuskaat, kardemom en peper. Je buik begint te knorren. Deze specerijen zijn niet alleen verrukkelijk in een verse, warme kruidencake uit de oven, maar ook in een winters parfum. Zoete vanille, bittere cacao... wij kunnen geen genoeg krijgen van winterse traktaties die omgetoverd worden tot een gourmand parfum.

Probeer: Montale - Chocolate Greedy

New Year's Eve cocktail party

10... 9... 8... 7... Daar sta je dan, in je meest sexy cocktail jurkje of smoking. Je kijkt om je heen en ziet de mensen stralend aftellen. Je bent een tikkeltje aangeschoten, maar dat is iedereen. Je hebt in ieder geval geen enkele zorgen aan je hoofd, behalve wie jij straks om 00:00 in je armen sluit. 6... 5... 4... Een nieuw jaar breekt aan, dit jaar ga jij knallen en al je dromen waarmaken. 3... 2... 1... Gelukkig nieuwjaar! De winter is hét feestseizoen en er zijn genoeg feesten en borrels om indruk te maken op je familie, vrienden, collega's, wie dan ook! De beste tijd van het jaar om een nieuw, verrassend parfum te ontdekken.

Voor haar: PEPE Jeans - Celebrate For Her

Voor hem: PEPE Jeans - Celebrate For Him

oktober 07, 2021