Iedere maand lichten wij één astrologisch teken uit en geven we een parfumadvies dat past bij het desbetreffende sterrenbeeld. Deze maand:

Het Sterrenbeeld Maagd

23 augustus - 22 september

De laatste week van augustus en de eerste drie weken van september staan in het thema van astrologisch teken Maagd. Maagd is het sterrenbeeld van mensen die geboren zijn tussen 23 augustus en 22 september. Het sterrenbeeld Maagd behoort tot het element Aarde. De planeet die de Maagd het meest beïnvloedt, is Mercurius.

Karaktereigenschappen Maagd

Maagden zijn zeer intelligent. Ze hebben analytische vaardigheden en gaan ijverig en nauwkeurig te werk. Ze hebben veel ambitie en zullen daarom veel bereiken. Op het eerste gezicht kan de maagd kil overkomen. Dit zijn ze overigens niet, maar omdat ze gereserveerd zijn met hun emoties, ogen ze soms afstandelijk. Naar hun medemens zijn ze altijd eerlijk en oprecht. Dit maakt Maagden erg betrouwbaar, maar ze zijn ook aanhankelijk. 

Horoscoop parfumadvies

Maagden hebben een parfum nodig dat hen scherp houdt tijdens werkzaamheden. Geurelementen die helpen bij concentratie, zijn onder anderen citroen, pepermunt en rozemarijn. Omdat het sterrenbeeld behoort tot het element Aarde, zijn aardachtige noten essentieel in het parfum van een maagd. Ze hebben een subtiel, intiem parfum nodig dat past bij hun gereserveerde uitstraling. Parfums die te krachtig of sterk zijn, zullen de Maagd afschrikken. Omdat Maagden vaak maar door blijven gaan en het soms lastig vinden om rustig aan te doen, kunnen ze opzoek gaan naar de volgende parfumingrediënten voor de benodigde ontspanning: jasmijn, lavendel, sandelhout en vanille.

Probeer eens...

For her: Hermes - Eau D'Orange Verte

For him: Ermenegildo Zegna - Z Zegna

Unisex: Mirko Buffini - No. 31

augustus 23, 2020