Het parfum dat je draagt, net zoals je kledingstijl, definiëren wie je bent.

Doormiddel van je kleding en parfum kan je een eigen identiteit creëeren. Ben je sportief? Of ben je juist heel minimalistisch? Bij elke identiteit past wel een parfum en kledingstijl. Wij van Parfumado hebben samen met Maison365 vijf verschillende kledingstijlen gecombineerd met een bijpassend parfum. 

Maison 365 van Danie Bles stelt kledingboxen samen gebaseerd op een stijlquiz.  Zou jij  ook een kledingbox willen ontvangen samengesteld door een styliste van Maison 365? Wij hebben nu een kortingscode waarmee je €25,- korting krijgt op een kledingbox. Je kunt deze code in de stijlquiz bij je box voorkeuren doorgeven. Kortingscode: PARFUMADO25

Klassiek

De klassieke kledingstijl is chic, zakelijk en modern. Een mooie blazer kan niet ontbreken in de klassieke kledingkast. Combineer het met een lekker zittende pantalon en mooie blouses van verschillende stoffen en prints.

Wij van Parfumado hebben twee parfums geselecteerd die perfect aansluiten bij de klassieke kledingstijl: Fracas van Robert Piguet en Rose Trombone van L'Orchestre Parfum.

Sportief

Ben jij meer een sportief type? Ga dan voor een skinny jeans. Combineer het met een t-shirt met een vlotte streep en een stoere sneaker eronder. Of draag een leuk denim hemd dat je kan dragen onder een trui, of draag de items simpelweg los van elkaar.

Wij van Parfumado hebben een parfum geselecteerd dat perfect aansluit bij de sportieve kledingstijl: Rain van CLEAN en Happy Woman van Clinique

Bohemian

Bohemian, de kledingstijl waarin alles mogelijk is. Verschillende stoffen en kleuren mix en match je met elkaar. Combineer bijvoorbeeld een mooie jurk met een wollen vest en draag er stoere cowboy boots onder. En niet te vergeten, de flared broekspijp.

Wij van Parfumado hebben een parfum geselecteerd dat perfect aansluit bij de bohemian kledingstijl: Cobalt Amber van Abel en Green Cedar van Abel

Romantisch

Ben jij meer van de romantische, vrouwelijke kledingstijl? Ga dan voor een jurkje met een leuk laarsje of een mooie midi rok met een trui. Kleurrijk en vrouwelijk, ook heel tof met een sneaker!

Wij van Parfumado hebben een parfum geselecteerd dat perfect aansluit bij de romantische kledingstijl:  For Her van Narciso Rodriguez en Fleurs de L'Himalaya van Rituals.

Minimalistisch

De minimalistische kledingstijl is sterk in zijn eenvoud. Denk aan klassieke kleuren, aardetinten en mooie klassiekers, zoals bijvoorbeeld een trenchcoat. Ook grafische printjes komen terug. Je kan de look stoerder maken met een riem.

Wij van Parfumado hebben een parfum geselecteerd dat perfect aansluit bij de minimalistische kledingstijl: Molecule 01 van Escentric Molecules en Not A Perfume van Juliette Has A Gun. 

 

februari 03, 2020