Ram (21 maart t/m 20 april)

Het is de eerste voorjaarsmaand en dat betekent dat je het rustiger aan moet doen, Ram. Je moet deze maand vertrouwen op je intuïtie, die beter werkt dan je soms denkt. De Ram kan deze maand veel positieve energie verwachten op alle fronten: werk, relaties en in de liefde.
Het parfum Rose Silence straalt kalmte en positiviteit uit.

Stier (21 april t/m 20 mei)

In maart is er veel stabiliteit voor de Stier. Maak je geen zorgen om inspanningen hier en daar te verlichten, hard werken zal nu niet veel extra opleveren. Maart benadrukt de vriendschap voor de liefde.
Kruidig, maar ook zoet. Lesquendieu is stabiel en liefdevol.

Tweelingen (21 mei t/m 21 juni)

Deze maand zal tweelingen zich focussen op materiële zaken. Dit komt door je gedrevenheid om meer geld te verdienen. Visie op eigendommen kan ervoor zorgen dat je vergeet wat echt belangrijk is, dus vergeet je eigen waarden niet.
De intimiteit van Touch zal je dichter bij jezelf brengen.

Kreeft (22 juni t/m 22 juli)

Het is belangrijk om deze maand je concentratie scherp te stellen, Kreeft. Je hebt de mogelijkheid om je werkprestaties op te schroeven. Als je doorzet, krijg je misschien wel promotie... Laat een gebrek aan motivatie niet in de weg zitten.
Rien is gemaakt voor de carrière tijger.

Leeuw (23 juli t/m 23 augustus)

Maart zal de boel op zijn kop zetten en zelfverzekerdheid speelt hier een rol in. Het is een geweldige tijd om die grote stap voorwaarts te maken om je doelen te bereiken. Maar let op: slechts een klein moment van onoplettendheid is genoeg om een fout te maken.
Secret of Succes... Het geheim naar succes.

Maagd (24 augustus t/m 24 september)

Van nature is de Maagd een harde werker. Maart is niet de juiste periode voor dit soort stress. Stress kan negatieve gevolgen hebben op je gezondheid, dus wees niet bang om wat rust of wellness te nemen en ervan te genieten.
Kom tot rust met A Quiet Morning.

Weegschaal (23 september t/m 23 oktober)

De Weegschaal houdt van harmonie. In maart kan je veel harmonie verwachten op het gebied van familie en gezin. Thuis zal je je het allerbeste voelen. Maak je geen zorgen over het uiten van je gevoelens en wees niet terughoudend met lof.
Voel je thuis in je eigen huid met So Nude.

 Schorpioen (24 oktober t/m 22 november)

Planeet Venus heeft deze maand een positieve invloed op de Schorpioen. Dit zorgt voor positiviteit in relaties en je zal positieve mensen aantrekken. Je zelfvertrouwen zal groter en groter worden. Pas op dat je niet roekeloos wordt.
Trek mensen aan met Molecule 01.

Boogschutter (23 november t/m 21 december)

Je communicatievaardigheden zijn deze maand hoog, Boogschutter. Dit helpt je om relaties met familie en in de liefde te versterken. Het is een gunstige tijd voor relaties en ook om nieuwe potentiële partners te ontmoeten. 
De zoete verleiding van Klito zal je helpen.

Steenbok (22 december t/m 20 januari)

Wees deze eerste voorjaarsmaand alert, Steenbok. Het is belangrijk dat je gefocust bent op doelen van lange termijn. Zet deze maand je koppigheid opzij, anders zou dit problemen kunnen opleveren.
Zet je zintuigen op scherp met Sensual Instinct.

Waterman (21 januari t/m 19 februari)

Oei.. Waterman kan deze maand problemen op het gebied van relaties verwachten. Op het eerst gezicht kunnen ze onoplosbaar lijken, later zal blijken dat het allemaal wel mee valt. Laat je niet van je stuk brengen, Waterman.
Blijf bij jezelf met Anyway.

Vissen (20 februari t/m 20 maart)

Je bent deze maand ontzettend druk met familiezaken en ook met werk. Maart belooft veel gebeurtenissen en interessante mogelijkheden. Door deze drukte moet je prioriteiten stellen en accepteren dat je niet altijd alles krijgt wat je wil.
Houd je hoofd rustig met Jasmine / Osmanthus.

maart 10, 2020