In augustus 2017 lanceerde Gucci Bloom, een creatie van Alessandro Michele, creative director van Gucci, en meester-parfumeur Alberto Morillas. Er werd een geur gecreëerd zoals de naam 'Bloom' al doet vermoeden.

"Ik wilde een rijke witte bloemige geur, een moedige geur die je naar een grote tuin met veel bloemen en planten brengt, een boeket van overvloed." - Alessandro Michele

Een op en top vrouwelijk parfum, die zowel modern als traditioneel ruikt - een groot succes ontstond.


Parfum van het jaar 2018
Gucci Bloom werd verkozen tot ‘parfum van het jaar’ in de categorie Women’s Prestige tijdens de Fragrance Foundation Awards. Een groot compliment richting het merk vanuit de parfumindustrie. De grote vraag is dan ook; wat is er zo bijzonder aan? In eerste instantie denk je wellicht aan een zeer zoete of fruitige bloemengeur, dit is echter niet het geval. De geur van witte bloemen is sterk aanwezig in een romige versie, er ontstaat een elegant parfum. Bijzonder is de moderne en traditionele sfeer die het met zich meebrengt.

Gucci Bloom is een licht poederachtige bloemengeur, je waant je in een grote tuin vol bloemen en planten.

Media campagne van het jaar
Niet alleen won Gucci Bloom in de categorie Women’s Prestige, in de categorie Media Campaign of the Year gingen ze er ook met de prijs vandoor. De drie zelfverzekerde vrouwen uit de campagne dragen Gucci Bloom tijdens hun dag in de stad, en het verandert de omringende stedelijkheid in een denkbeeldige wandeling in een fantastische Engelse tuin. De campagne weerspiegeld de geur goed: jonge vrouwen die in de kledingkast van een oude tante zijn gedoken - modern & traditioneel tegelijkertijd.


Wij van Parfumado zijn lyrisch over Gucci Bloom. We kunnen je er veel over vertellen, maar het beste is natuurlijk om de geur zelf te ervaren. Voor €14,95 kun jij een maand lang genieten van deze bijzonder populaire creatie! Voeg haar hier toe aan je parfumkalender. 

juli 04, 2018