Voor de echte Game of Thrones fans is het een teleurstelling dat het volgende - en laatste - seizoen nog lang op zich laat wachten, maar gelukkig kunnen zij toch nog wel hoofdrolspelers Emilia Clarke (Daenerys Targaryen) en Kit Harington (Jon Snow) bewonderen op het scherm. Dit keer niet in een setting van Game of Thrones - maar op de set van de nieuwe Dolce & Gabbana parfumcampagne!

"Emilia Clarke is perfect voor de Dolce & Gabbana vrouw: ze is stralend en levendig"

Dolce & Gabbana bracht onlangs twee campagnevideo’s uit voor hun nieuwe productlijn The One, die zowel bestaat uit een dames- als een heren geur.

The One voor hem is een intense en kruidige geur. Een perfecte afspiegeling van de ideale Dolce & Gabbana man: charismatisch, mannelijk en stijlvol. The One voor haar is een frisse maar toch ook warme geur met topnoten als bergamot, mandarijn en perzik. D&G omschrijft het zelf als een geur voor de sterke, uitdagende en gepassioneerde vrouw.

Niet gek dus dat uitgerekend deze twee supersterren te zien zijn in de campagne. In maart legden de stichters Domenico Dolce en Stefano Gabbana al uit waarom Emilia werd gekozen als de nieuwe The One geurambassadrice. "Emilia Clarke is perfect voor de Dolce & Gabbana vrouw: ze is stralend en levendig. Haar persoonlijkheid en natuurlijke schoonheid zullen de essentie van deze nieuwe campagne vastleggen: vreugdevol, spontaan en vol leven. Ze is echt The One!"

De acteurs zijn te zien in de drukke straten van Napels, dansend met straatartiesten en ze genieten overduidelijk van de Italiaanse sfeer. Bekijk op het einde ook zeker even de "behind the scenes".

Nieuwsgierig geworden naar de parfums? Goed nieuws! Parfumado heeft beide geuren beschikbaar voor jouw parfumkalender.

 

oktober 25, 2017