Wow, één op de 4?! Ja, we know. Dat is geen klein aantal, maar de cijfers liegen niet. Dus schoot bij jou die ene knappe collega met zijn dromerige ogen door je hoofd toen je deze titel las? Dan hoef je je niet te schamen, want je bent zeker niet de enige bij wie een lichtje ging branden. Maar hoe kan het dat dit aantal zo absurd hoog is? Wij weten wel waarom ;) 

Hier zijn een aantal redenen waarom je je aangetrokken voelt tot je collega:

1. Parfums bevatten tegenwoordig vaak Iso E Super

 Oke, no shit dat parfum hier iets mee te maken heeft. Geuren zijn uiterst belangrijk bij het proces der liefde, of euh, aantrekkingskracht. Geuren zijn namelijk nauw verbonden met emotie en herinneringen. Dus draagt jouw collega een parfum die je heel lekker vindt ruiken, blijft hij/zij extra lang in je geheugen hangen! Maar wat Iso E Super dan is? Dit zijn geurmoleculen met dezelfde werking als natuurlijke feromonen: ze maken je aantrekkelijker voor het andere geslacht. En tegenwoordig zijn er veel parfumhuizen die dit mysterieuze middeltje toevoegen aan hun parfums. Zoals bij deze parfums:

2. Je ziet collega's iedere dag

Of nou ja, bijna iedere dag dan. En onze hersenen werken nou eenmaal zo dat hoe vaker je iemand ziet, hoe aantrekkelijker je diegene vindt. Dit kan er op ten duur voor zorgen dat je wel meer iemand wil doen dan alleen de stand van zaken bespreken...

3. 'Zakelijk flirten' 

Je herkent het vast wel. Die ene collega kijkt je net iets te lang aan, pakt je arm net iets te lang vast of maakt een opmerking die net iets té complimenteus is... of alle drie tegelijk. 'Zakelijk flirten' noemen we dat. Maar wat als deze spanning en behoefte wederzijds is? Uit onderzoek blijkt dat 15 procent een relatie (of affaire) heeft of had met iemand van werk. Bij 12 procent bleef het slechts tussen de lakens en 8 procent hield het bij de zakelijke flirt.

4. Tijden veranderen

Vroeger was het zo dat werkgevers leiding gaven van bovenaf en was de grens tussen werkgever en werknemer nog veel breder. Tegenwoordig zijn werknemers vaak zelfsturend en is het van belang dat ze samenwerken met hun collega's. Nu deze grenzen nauwer geworden zijn, worden jij en je collega's letterlijk naar elkaar gedreven.

Dus, als je je afvraagt of die ene knappe collega (die met de dromerige ogen, we zijn het niet vergeten) jou ook ziet zitten? Grote kans van wel, at least there's a 25% chance...

Twijfel je toch nog? Spray dan voor de zekerheid één van deze parfums die natuurlijke feromonen bevatten op en zorg ervoor dat je extra dicht langs loopt de volgende keer dat je langs zijn/haar bureau moet!

Start nu bij Parfumado en ontvang maandelijks voor slechts €14,95 je favoriete parfum in travel size formaat (8 ml, genoeg voor 3 sprays per dag, 30 dagen lang). Ruim 35.000 happy customers zijn je voor gegaan!
Meer weten? Klik hier

Bekijk hier ons gehele assortiment van 350+ authentieke parfums

 

februari 18, 2020