Vaderdag is de ideale dag om je vader eens even extra in het zonnetje te zetten. Wil jij jouw vader niet één, maar drie parfums cadeau geven? Dat kan met een van onze unieke giftboxen. Deze mooie én handige parfum collecties zijn een geschenk waar iedere vader blij van wordt. En omdat ieder zo zijn eigen voorkeuren heeft betreft geuren, hebben wij ervoor gezorgd dat er voor elk type vader wel een box is. Onze giftboxen zijn een origineel cadeau. Ze bestaan uit drie parfums én drie luxe travel cases. Zo kan hij altijd en gemakkelijk zijn favoriete parfums bij zich dragen; in de auto, op kantoor of in de gym. Ben jij benieuwd welke giftbox bij jouw vader past?

The Statement Box

Deze collectie is ideaal voor de vader die altijd verzorgd door het leven gaat en waarde hecht aan de klassiekers van weleer. De parfums in deze collectie staan symbool voor een uitgesproken smaak, klasse en kennen geen leeftijdsgrens. Deze elegante niche-parfums combineren goed met fijngestreken witte hemden, Italiaanse suede loafers en luxe vakantiebestemmingen als Portofino en Sainte-Maxime. Herken jij jouw vader in deze omschrijving? Dan is The Statement Box ideaal om je vader kennis te laten maken met nieuwe, verrassende parfums.

The Sophisticated Man

Deze parfum collectie is gemaakt voor de levendige vader, die immer stijlvol door het leven gaat en ondanks een druk leven altijd energie en kracht uitstraalt. Zijn uiterlijk laat op een subtiele wijze zien dat hij gedreven en ambitieus is. Deze collectie bevat klassieke parfums, en tegelijkertijd stoere geuren die afsluiten bij juist dat karakter. Een ultieme mix van mannelijkheid, omdat de masculiene houtachtige ondertonen worden gebalanceerd door de frisse scherpe boventonen. Wereldwijs, maar toch zo verfijnd, past The Sophisticated Man parfumcollectie bij elke geliefde vader.

Fred's Favorites

Deze giftbox is gebaseerd op Fred van Leer's favoriete parfums voor mannen. Een limited edition collectie met parfums van exclusieve merken. Deze box is ideaal voor de hippe vader die van iedere trend op de hoogte is. Jouw vader draagt  modebewuste kleding van exclusieve merken en gaat uiteten bij de lekkerste restaurants in de stad. Hij weet precies wat stijlvol is (en wat niet). Een van deze prachtige geuren uit Fred's Favorite collectie maken zijn look en stijl helemaal af!

mei 11, 2021